in

CuteCute OMGOMG LOLLOL AngryAngry LoveLove CryCry

Η Παναγιώταρου έριξε άκυρο στον Σχίζα και ζει τον έρωτα της στην Αράχοβα

Πολλά έχουν αλλάξει τους τελευταίους μήνες σε ό,τι αφορά το ζευγαράκι. Ενώ στο προηγούμενο survivor η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποθέωνε το σύντροφό της Στάθη, φέτος ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

Αντίθετα, φήμες υποστηρίζουν πως ήδη τον έχει αντικαταστήσει. Μάλιστα η πολύ καλή της φίλη Ελευθερία Ελευθερίου μόλις πάτησε στον Άγιο Δομίνικο φρόντισε να ενημερώσει τον Στάθη για τα καμώματα της, για να του την σπάσει.

Όλοι γνωρίζουν πόσο καψούρης είναι ο Στάθης Σχίζας και πως ο λόγος που μπήκε στο survivor πριν από δύο χρόνια ήταν η Παναγιώταρου.

Για να γίνει κι αυτός κάτι. Βγήκε πρώτος με τη βοήθεια την δική της φυσικά και τώρα έχει χάσει την μπάλα.

  • Η συμπεριφορά του απαράδεκτη, ο κόσμος δεν τον θέλει καθόλου ούτε συμπαίκτες του. Είναι ο πιο μισητός παίκτης μέχρι τώρα κάτι που ίδιος έμαθε όταν οι νέοι παίκτες τον ενημέρωσαν.

Όσο για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου; Το προφίλ της έχει γεμίσει από σχόλια που αφορούν τη νέα τη σχέση ενώ οι φήμες φήμες τη θέλουν έχει πάει μαζί του διήμερο στην Αράχοβα όπου και έμεινε σε πανάκριβο σαλέ.

Έτσι ο Στάθης Σχίζας που δεν αντέχει την πίεση, ούτε το κράξιμο αλλά ούτε και να χάσει την μεγάλη του καψούρα αποφάσισε να αποχωρήσει από το ριάλιτι οικειοθελώς. Να βγει εξω να δει τι ακριβώς συμβαίνει. Εγώ σας είχα γράψει και στο παρελθόν ότι η σχέση τους είχε ημερομηνία λήξεως. Μένει τώρα να δούμε πως θα αντιδράσει και δημόσια η Αλεξάνδρα.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

  1. Θα γλιτώσει ο άνθρωπος. Ας μείνουν μια τελευταία μέρα μαζί. Ας την αποχαιρετήσει, ας προχωρήσει
    μπροστά, να πάει για καλύτερα κι ας πάψει πια να είναι το σκυλάκι της Παναγιώταρου.
    Κάθε εμπόδιο σε καλό.

  2. Είναι κάποιες γυναίκες γεννημένες για λούτσα, λούσα και πολυτέλειες…. Να συνοδεύουν επιχειρηματίες, γιατρούς και εφοπλιστές σε σαλέ και Ντουμπάι….

  3. Πολύ πιο ωραίος άντρας από αυτή που όλα είναι πλαστικά πάνω της: μάγουλα, βυζιά, μύτη, φρύδια και ποιος ξέρει τί άλλο.
    Προφανώς βρήκε καλύτερο χορηγό.

Τραγωδία στα Τέμπη – Προφυλακιστέος ο σταθμάρχης για το δυστύχημα

Θρήνος στη Λάρισα – Νεκρός ξαφνικά ο 49χρονος Ιωάννης Σπρίντζιος