in

AngryAngry OMGOMG

Η Παλιοσπύρου καρφώνει την Βογιατζάκη – «Βγαίνει και στηρίζει έναν άνθρωπο που ασκεί βία;»

“Επιτρέπεται ελληνικό μέσο ενημέρωσης να προβάλλει στο ψυχαγωγικό του πρόγραμμα πρωταγωνιστές είτε καταδικασμένους εγκληματίες και βιαστές είτε υπό έρευνα;” σημείωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Ενοχλημένη είναι η Ιωάννα με τις δηλώσεις της Σοφίας Βογιατζάκη για τον Γιώργο Κιμούλη, που προβλήθηκαν χθες το πρωί από το “Καλοκαίρι Υes”.

 

 

  • Η ίδια προχώρησε σε τρεις αναρτήσεις μέσα από το Instagram και στράφηκε τόσο κατά της ηθοποιού, όσο και κατά της εκπομπής που επέλεξε να προβάλει τις δηλώσεις.

 

 

«Ρε παιδιά πείτε μου λίγο γιατί εγώ θα τρελαθώ… 1. Βγαίνει η συγκεκριμένη και στηρίζει έναν άνθρωπο που ασκεί βία σε ανθρώπους; 2. Πηγαίνουν άνθρωποι και χαραμίζουν χρόνο και χρήμα για να δούνε δική του παράσταση; 3. Μας νοιάζει αν είναι καλός σκηνοθέτης ή ηθοποιός από τη στιγμή που καταστρέφει ανθρώπινες ζωές;» έγραψε αρχικά και συνέχισε: «Εκτός από αυτό, επιτρέπεται ελληνικό μέσο ενημέρωσης να προβάλλει στο ψυχαγωγικό του πρόγραμμα πρωταγωνιστές είτε καταδικασμένους εγκληματίες και βιαστές είτε υπό έρευνα; Απορώ ποιος κάθεται και παρακολουθεί αυτό το πρόγραμμα με αυτά τα πρότυπα ανθρώπων».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Υπάρχουν πραγματικοί κακοποιητές, παγκοσμίως, από τους οποίους κινδυνεύει η ανθρωπότητα.
    Είναι λάθος να κατηγορούν τον Κιμούλη επειδή απλώς είναι ιδιόρρυθμος.
    Στην τελική, υπάρχουν και αρκετοί ηθοποιοί που συνεργάστηκαν όμορφα μαζί του και πριν τις καταγγελίες όπως ανέφεραν οι ίδιοι. Υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στην κοινωνία που απασχολούν τον κόσμο.
    Δεν τον αφορούν τα ξεσπάσματα του Κιμούλη.

Συγκίνηση – Προτομή του νεκρού υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα στην Τρίπολη

Κρήτη ΤΩΡΑ – Με χειροπέδες ο “νταής” που σακάτεψε την σύζυγό του