in

AngryAngry OMGOMG

Η ώρα του Εφετείου – Η Βουλγάρα… ο εραστής και η εκτέλεση του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη

Ο δράστης πυροβόλησε τρεις φορές με κυνηγετικό όπλο εναντίον του καρδιολόγου – Η πρώτη βολή τον πέτυχε στο κεφάλι, ενώ στη συνέχεια ο 41χρονος φέρεται να τον πυροβόλησε δύο ακόμη φορές

  • Για την ειδεχθή δολοφονία του γνωστού στην τοπική κοινωνία του Λασιθίου γιατρού έχουν καταδικαστεί σε ποινές ισόβιας κάθειρξης η 42χρονη χήρα του εκλιπόντος και ο 41χρονος πρώην εραστής της. Ο τελευταίος κηρύχθηκε ένοχος για «ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση», ενώ η πρώην ερωμένη του για ηθική αυτουργία στην εν λόγω πράξη.

Η εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό έχει προσδιοριστεί να γίνει την Τετάρτη 14 Ιουνίου από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης, στο Ηράκλειο. Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, οι δικηγόροι των δύο πρώην εραστών αναμένεται να δώσουν σκληρή “μάχη”, προκειμένου να σπάσουν τα ισόβια για τους εντολείς τους.

Υπενθυμίζεται ότι η 42χρονη χήρα Καλαντζάκη εμμένει πεισματικά στην αθωότητά της, καθώς εξαρχής ισχυρίζεται ότι επουδενί δε γνώριζε ότι ο πρώην εραστής της θα δολοφονούσε τον άντρα της. Από την πλευρά του, ο 41χρονος πρώην αστυνομικός είχε υποστηρίξει ότι όντως η 42χρονη δεν είχε την παραμικρή εμπλοκή στην υπόθεση.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Λαμόγιο απο τα λίγα – Επιχειρηματίας έγινε παπάς για να γλιτώσει από τα χρέη του…

“Survivor” – Αδιανόητος καβγάς με Τάκη και Μάριο. «Ξεφτιλισμένε, μη με ακουμπάς ρε νούμερο»