in

Η οικογένεια του Μιχάλη αρνείται να καλύψει η ΑΕΚ τα έξοδα της κηδείας

Οργή και πόνο προκαλεί η νέα αιματηρή συμπλοκή οπαδικής βίας, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ, έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

  • Oι Κροάτες χούλιγκανς μαζί με Έλληνες, έφτασαν ανενόχλητοι στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, σκορπώντας τον θάνατο και τον πανικό.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΑΣΠΟΡ η διοίκηση της ΑΕΚ, το απόγευμα της Τρίτης (8/8/2023) βρέθηκε στο νοσοκομείο “Ερυθρός Σταυρός” όπου νοσηλεύεται η μητέρα του 29χρονου που έπεσε νεκρός στον περιβάλλοντα χώρο της Αγιάς Σοφιάς. Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύονται και οι υπόλοιποι τραυματίες. Ένας από αυτούς φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Η κατάστασή του είναι πολύ κρίσιμη και οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή κάθε λεπτό που περνά.

  • Η διοίκηση της ΑΕΚ, την οποία εκπροσώπησαν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Κοσμάς και η υπεύθυνη των Δημοσίων Σχέσεων, κ. Ανθή Παπακώστα, υποσχέθηκε στην οικογένεια του φίλου της ΑΕΚ που έχασε τη ζωή του ότι θα σταθεί δίπλα της από εδώ και στο εξής. Μάλιστα ζήτησαν από τη μητέρα του νεκρού φιλάθλου να καλύψουν τα έξοδα της κηδείας.

Τόσο η μητέρα όσο και ο αδερφός, αρνήθηκαν ευγενικά την πρόταση της διοίκησης της ΑΕΚ καθώς θεωρούν ότι πρέπει να αναλάβουν εκείνοι τα έξοδα για την κηδεία του Μιχάλη προκειμένου “να κάνουν κάτι τελευταίο για εκείνον”, όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

«Τσάκισε» η συνεργασία Αργυρού – ΑΝΤ1 λόγω μπάτζετ και χρόνων. Παρασκήνιο…

Αποκλειστικό – Μαζί στην TV μετά τον ερχομό του παιδιού τους Μιχαλάκη – Παπαγεωργίου