in

OMGOMG

Η Μακρυγιάννη για το πρόβλημα υγείας της – “Έχω ένα βουητό στα αυτιά μου και…”

“Δυστυχώς, με το που επέστρεψα στην πόλη και ξεκίνησα εντατικά γυρίσματα, επέστρεψε και αυτό” εξομολογήθηκε η Ντόρα Μακρυγιάννη.

 

Εξαιτίας των έντονων ρυθμών αντέδρασε το σώμα σου με ψυχοσωματικό;

Ναι, τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχω ένα βουητό στα αυτιά. Αφού έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις, καταλήξαμε ότι είναι ψυχοσωματικό. Το κατάλαβα πέρυσι ότι είναι ψυχοσωματικό που είχε εξαφανιστεί γιατί πέρασα μεγάλο μέρος του χειμώνα στο Αίγιο, παρόλο που είχα γυρίσματα για τη σειρά της ΕΡΤ «Κάνε ότι κοιμάσαι». Δυστυχώς, με το που επέστρεψα στην πόλη και ξεκίνησα εντατικά γυρίσματα, επέστρεψε και αυτό.

Τώρα δηλαδή το βιώνεις;

Ναι, δυστυχώς. Δεν γίνεται να ρίχνεις τόσο εύκολα τους ρυθμούς σου ως άνθρωπος, αλλά θα το βρω. Έχω ξεκινήσει και ψυχανάλυση και κάτι θα γίνει. Δυστυχώς, έτσι όπως έχουν τα πράγματα, είναι δύσκολο να είσαι ξέγνοιαστος. Πέρυσι που έμεινα στο Αίγιο συνειδητοποίησα ότι είχα ξεχάσει να είμαι ήρεμη. Πέρασε πολύς καιρός για να καταφέρω να κοιμηθώ μεσημέρι ξέγνοιαστη. Θέλω να κάνω και θέατρο και κινηματογράφο, αλλά δεν υπάρχει ο χρόνος, κάνω καθημερινά δεκάωρα γυρίσματα και υπάρχει συζήτηση για θέατρο πριν το Πάσχα. Αλλά προς το παρόν κάνουμε γυρίσματα για το «Μετά τη φωτιά» και είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετέχω σε αυτήν τη σειρά.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

Επανασύνδεση για Μαριάντα Πιερίδη και Δημήτρη Κατριβέση

Άκης Τσοχατζόπουλος – Αυτή είναι η επιστολή που άφησε στον γιο του στην τρίτη διαθήκη