Η Ντενίση ξέσπασε με την υπερβολή στη μόδα – «Μοιάζουν με καρναβάλια»

2 Min Read

Ξέσπασε η Μιμή Ντενίση και αυτή τη φορά τα έβαλε με τη σύγχρονη εικόνα της μόδας και της υπερβολής που – όπως θεωρεί – κυριαρχεί πλέον σε διεθνείς εκδηλώσεις, social media και κόκκινα χαλιά. Με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram, η γνωστή ηθοποιός και συγγραφέας εξέφρασε ανοιχτά την ενόχλησή της για αυτό που περιέγραψε ως «καρναβάλι υπερβολής», σχολιάζοντας εμφανίσεις που βασίζονται, όπως είπε, στο ψεύτικο, στο υπερβολικά στημένο και στο σοκ.

  • Η Ντενίση ξεκαθάρισε πως δεν στρέφεται απέναντι στη δημιουργική μόδα ή στους μεγάλους σχεδιαστές υψηλής αισθητικής, αναφέροντας χαρακτηριστικά τον Elsa Schiaparelli και τη σχολή της ως μορφή τέχνης. Αυτό που την ενοχλεί είναι η εικόνα που – όπως λέει – έχει χαθεί ανάμεσα στις υπερβολές.

«Δεν θεωρώ εξαντρίκ το να ντύνεσαι σαν κλουβί», έγραψε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως πολλές εμφανίσεις πλέον μοιάζουν περισσότερο με μεταμφίεση παρά με μόδα. Η ηθοποιός στάθηκε ιδιαίτερα στην έννοια της κομψότητας, την οποία χαρακτήρισε διαχρονική αξία, επισημαίνοντας πως το απλό μπορεί να είναι πολύ πιο εντυπωσιακό από το κραυγαλέο και το υπερβολικά επιτηδευμένο.

  • Παράλληλα αναφέρθηκε και στις «πλαστικές εικόνες» που, όπως υποστηρίζει, προβάλλονται ως πρότυπα ομορφιάς, τονίζοντας ότι αγαπά όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως σωματότυπου, αρκεί να διατηρούν φυσικότητα και προσωπικό στυλ.

Η ανάρτησή της προκάλεσε έντονη συζήτηση στα social media, με αρκετούς να συμφωνούν μαζί της και άλλους να θεωρούν πως η μόδα οφείλει να εξελίσσεται χωρίς όρια και κανόνες.

Share This Article