Η Νικολούλη “σκούπισε” την βραδινή ζώνη… παρά την παρουσία των παιδιών στο σπίτι

1 Min Read

Θα μου πείς τώρα. Τα παιδιά βλέπουν τηλεόραση τόσο αργά; Θα σας πώ… πώς όσα παιδιά ξενύχτισαν χθές με δεδομένο ότι έρχεται Σαββατοκύριακο…. επιβάλλουν οικογενειακές στιγμές με γονείς… παρακάμπτοντας την ελεύθερη τηλεόραση. Και αυτό θυμίζει την περίοδο των διακοπών των Χριστουγέννων και του Πάσχα. Εκεί που η “δικτατορία των παιδιών” είναι ανίκητη.

  • Είναι προφανές πώς χθές ήταν μια πολύ ιδιαίτερη ημέρα. Μια ημέρα που τα κουκιά ήταν…μετρημένα και φάνηκαν απο την πρωϊνή ζώνη. Για την οποία θα σας γράψω σε λίγο. Η Νικολούλη παρά την κακή συγκυρία κράτησε την πρωτιά με μεγάλες διαφορές απο ταινίες και “Φάνηδες” – που έμαθα ότι τον ανανέωσαν στον Σκάϊ για την επόμενη χρονιά παρά τα 5άρια του – δείχνοντας ποιος είναι το “αφεντικό “τις Παρασκευές εδώ και χρόνια.

 

Υπάρχει εμπειρία… υποδομή και ρεπορτάζ. Κι αυτό πείθει το κοινό να την δεί. Έτσι έγινε και χθές. Δείτε τα νούμερα αναλυτικά παρακάτω:

 

 

 

 

 

 

Share This Article