in

Η Νάταλι Πόρτμαν προέβη σε μια αποκάλυψη για την προσωπική ζωή της

Η Νάταλι Πόρτμαν έκανε μια solo εμφάνιση στο κόκκινο χαλί των 81ων Χρυσών Σφαιρών, πυροδοτώντας τις φήμες περί οριστικού χωρισμού από τον σύζυγό της, Μπέντζαμιν Μιλπιέ. Λίγες ημέρες αργότερα, περπάτησε ξανά μόνη στο κόκκινο χαλί των 14ων Ετήσιων Governors Awards στο «The Ray Dolby Ballroom» στο Λος Άντζελες, εντυπωσιάζοντας με ένα μαύρο, σέξι φόρεμα και κόκκινο κραγιόν. Η 42χρονη ηθοποιός έριξε νέο λάδι στη φωτιά των εικασιών γύρω από την κατάσταση της σχέσης της με τον Γάλλο σύζυγό της στον απόηχο των κατηγοριών περί απιστίας, δηλώνοντας σε μια νέα συνέντευξη ότι ζει πλέον στο Παρίσι με τα δύο της παιδιά, χωρίς να κάνει καμία αναφορά σε εκείνον. Από τότε που κυκλοφόρησαν οι φήμες ότι ο 46χρονος Μπέντζαμιν είχε σχέση με μια πολύ νεότερή του γυναίκα πέρυσι, τόσο αυτός όσο και η βραβευμένη ηθοποιός έχουν τηρήσει σιγή ιχθύος.

  • Τώρα, η Νάταλι Πόρτμαν άφησε ένα διακριτικό υπονοούμενο για την κατάσταση του 11χρονου γάμου της, μιλώντας στο περιοδικό της WSJ, το οποίο κυκλοφόρησε λίγες μέρες αφότου έκανε τη solo εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών, όπου και εθεάθη χωρίς τη βέρα της. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ρεπόρτερ του περιοδικού μίλησε με τη σταρ του κινηματογράφου στο σπίτι της στο Παρίσι, όπου είπε ότι μένει με τα δύο παιδιά της, τον 12χρονο Άλεφ και την κόρη της, την εξάχρονη Αμάλια. Ωστόσο, δεν συμπεριέλαβαν τον Μιλπιέ, ενώ περιέγραφαν με ποιον ζει, εγείροντας το ερώτημα: «Μήπως αυτό σημαίνει ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει;» Μέρες πριν από την κυκλοφορία του περιοδικού, η Νάταλι παραβρέθηκε μόνη στις Χρυσές Σφαίρες, ενώ έδειχνε μελαγχολική καθώς περπατούσε στο κόκκινο χαλί με ένα φλοράλ φόρεμα Dior χωρίς τη βέρα της. Από τότε που δημοσιοποιήθηκαν για πρώτη φορά οι ισχυρισμοί για την υποτιθέμενη απιστία του συζύγου της τον Ιούνιο, η Νάταλι έχει θεαθεί πολλές φορές χωρίς το δαχτυλίδι στο χέρι της.

Το καλοκαίρι, το γαλλικό περιοδικό Voici κυκλοφόρησε ένα εκρηκτικό ρεπορτάζ που ισχυριζόταν ότι ο Γάλλος χορογράφος είχε απατήσει την ηθοποιό με μια 25χρονη ακτιβίστρια για το κλίμα, την Camille Étienne. Το People ανέφερε τότε ότι το ειδύλλιό του με την Camille ήταν «σύντομο» και «τέλειωσε» και ότι ο Μπέντζαμιν «έκανε ό,τι μπορούσε για να πείσει τη «Νάταλι να τον συγχωρήσει και να κρατήσει την οικογένειά τους ενωμένη». Στις αρχές Αυγούστου, ωστόσο, μια πηγή είπε στο Us Weekly ότι το ζευγάρι χωρίζει, αφού απέτυχε να φτιάξει τη σχέση του εν μέσω των ισχυρισμών για απιστία. Το ζευγάρι εθεάθη μαζί στον τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών της FIFA στο Σίδνεϊ και τελευταία φορά τον Σεπτέμβριο στο Παρίσι. Οι δύο τους γνωρίστηκαν το 2009 στα γυρίσματα της ψυχολογικής ταινίας τρόμου «Black Swan», για την οποία ο Μπέντζαμιν Μιλπιέ έκανε τη χορογραφία, και παντρεύτηκαν το 2012. Το ζευγάρι δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τις φήμες και δεν έχει εκδώσει επίσημες δηλώσεις μέσω των εκπροσώπων του.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

«Χρυσή» κληρονόμος μοιράζει 25 εκατομμύρια ευρώ σε φτωχούς

Φωτιά σε κατάστημα εστίασης στη Νέα Ιωνία