in

OMGOMG

Η Ναυπλιώτου για το πρόβλημα υγείας της – «Ήταν μια επικίνδυνη, επώδυνη και ξαφνική κατάσταση»

Για την απουσία της από τη σκηνή του θεάτρου μίλησε η ηθοποιός Μαρία Ναυπλιώτου, η οποία ανέφερε πως ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας την κράτησε μακριά από τη δουλειά της, καθώς νωρίτερα αυτό τον χρόνο, είχε αναγκαστεί να αναβάλει κάποιες παραστάσεις.

  • «Τρεις βδομάδες έλειψα. Ήταν μια επικίνδυνη, επώδυνη και ξαφνική κατάσταση την οποία, δόξα τον Θεό, με τη βοήθεια των γιατρών και χειρουργών την ξεπέρασα», είπε σε συνέντευξη για τη θεατρική παράσταση «Μήδεια» στην Επίδαυρο, όπου θα πρωταγωνιστήσει. Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day.

Η ίδια είχε αναφερθεί στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, γράφοντας μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ευχαριστώντας το ιατρικό προσωπικό της κλινικής όπου χειρουργήθηκε αλλά και την οικογένειά της, που στάθηκε στο πλευρό της. Μεταξύ άλλων, ανέφερε:

«Πριν από 10 μέρες εντελώς αναπάντεχα και απροειδοποίητα μπήκα σε μία περιπέτεια υγείας επικίνδυνη, δύσκολη και επώδυνη. Η διάγνωση ήταν οξεία χολοκυστίτιδα με συνοδό περιτονίτιδα. Χειρουργήθηκα εσπευσμένα. (…) Ευχαριστώ και όλους εσάς που μου στείλατε τόσα πολλά ζεστά, θετικά μηνύματα γεμάτα καλοσύνη. Η ευχή μου σε όλους μας είναι να εκτιμάμε την υγεία μας και να μην ξεχνάμε να χαιρόμαστε τα μικρά καθημερινά πράγματα.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Νεκρό βρέφος στην Άρτα – «Όταν ήρθε η τροχαία και πήρε το αυτοκίνητο…»

Κιβωτός του Κόσμου – Τέλος στην παιδική εργασία έβαλε η νέα διοίκηση. Τα πρώτα αποτελέσματα