in ,

CryCry LOLLOL

Η μοίρα του «The Voice» – Η Σκορδά έβαλε ταφόπλακα στην εκπομπή που ξεκίνησε ο πρώην της

Εννιά σεζόν πέρασαν από το πρώτο «The Voice» στην Ελληνική τηλεόραση. Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες που μου έρχονται τα τελευταία 24ωρα η σεζόν που μόλις τελείωσε ήταν και η τελευταία για το τάλεντ σόου στην Ελληνική τηλεόραση τουλάχιστον για τον επόμενο χρόνο. Φυσικά και η παρουσία της Σκορδά έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πολύ κακή πορεία των Live στους πίνακες τηλεθέασης δεν ήταν όμως μόνο αυτό:

  • Το πρόγραμμα έχει κουράσει και οι τέσσερις κριτές είχαν πλέον μια σχεδόν δημοσιουπαλληλική σχέση με την Acun Medya. Ανύπαρκτη χημεία, κλισέ ατάκες, κρύα αστεία άφησαν παγερά αδιάφορο το κοινό. Βέβαια να υπενθυμίσω πως στο σύνολό τους τα talent shows έχουν πλέον κουράσει και αυτό φάνηκε και πέρσι με το «X Factor». Έτσι τουλάχιστον στο πρώτο μισό της νέας σεζόν ο ΣΚΑΪ έχει αποφασίσει να μην βγάλει «Voice» ενώ πολύ πιθανό είναι να μην βγει ούτε στο δεύτερο. Παρ’ όλα αυτά βέβαια και καθώς η συνεργασία με τον Ατζούν θα συνεχιστεί κάποια στιγμή το talent show θα επιστρέψει στη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Με άλλο παρουσιαστή πλέον και άλλη κριτική επιτροπή καθώς αυτή αποδεδειγμένα έχει κουράσει. Και να σκεφτεί κανείς ότι όταν παρουσίαζε ο Λιάγκας το “Voice” στους πρώτες του σεζόν τα 40αρια ήταν ρουτίνα…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

  1. Χάλια ήταν. Καθόλου δεν της πήγε η παρουσίαση του σόου. Μια γλάστρα ήταν που επαναλάμβανε συνέχεια
    τις ίδιες φράσεις. Αντιθέτως, ο Λιανός είναι εξαιρετικός στην παρουσίαση και συμπαθέστατος άνθρωπος.

Τραγωδία στα Τέμπη – Αυτό ήταν το «μυστηριώδες» φορτίο που μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία

Σοκ στην Πάτρα – Νεκρός ο μικρός αδερφός ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής