in

Η Μιμή Ντενίση μίλησε για τους μεγάλους έρωτας της ζωής της

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Μιμή Ντενίση στο περιοδικό Hello και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα με αφορμή την παράσταση που παρουσιάζει αυτό το διάστημα στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η δημοφιλής σταρ μίλησε για τους μεγάλους έρωτας της ζωής της, Αντώνη Τρίτση και Γιάννη Φέρτη.

  • Αν υποθέσουμε ότι μεταφυσικά είχατε την ευκαιρία να μιλήσετε σε αγαπημένους σας ανθρώπους που έχουν φύγει από τη ζωή, με ποιους θα θέλατε να συναντηθείτε;

Με τους γονείς μου και τον Αντώνη (σ.σ. τον Αντώνη Τρίτση).

  • Είναι συγκινητικό το ότι η βαθιά αγάπη σας για τον Αντώνη Τρίτση υπάρχει μέσα σας τριάντα χρόνια έπειτα από τον θάνατο του.

Δεν νομίζω ότι ένας μεγάλος έρωτας – ένας έρωτας που δεν καταστράφηκε, δεν διαλύθηκε – φεύγει ποτέ. Περάσαμε επτά πολύ ωραία χρόνια και έφυγε. Αυτός ο έρωτας πάγωσε τη στιγμή που έφυγε, δεν χάθηκε για μένα.

  • Ένας ακόμα έρωτας στη ζωή σας ήταν ο Γιάννης Φέρτης. Παντρευτήκατε και ζήσατε μαζί πολλά χρόνια. Τι κρατάτε από εκείνον;

Πολύ όμορφες αναμνήσεις και τις χαρούμενες στιγμές μας. Πρόκειται για έναν άνθρωπο με υψηλό ήθος, τόσο θεατρικό όσο και στη στάση ζωής του.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Οι δέκα αλλαγές που έρχονται το 2024 σε εισφορές, συντάξεις και όρια ηλικίας

Οργή για το «σχεδόν γυμνό» πάρτι επωνύμων – Στο στόχαστρο και η βαφτισιμιά του Πούτιν