in

Η μικρή Μελέκ μεγάλωσε – Δείτε πώς είναι σήμερα στα 18 της…το κορίτσι που συγκλόνισε την χώρα

Έγινε το κορίτσι-φαινόμενo ολόκληρης της Τουρκίας και μάλιστα κατάφερε να ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας και να γίνει γνωστή σε πολλές χώρες, ανάμεσα σε αυτές και στην Ελλάδα.

 

 

  • Σε ηλικία 9 ετών η Μπερέν Γκιόκγιλντιζ γίνεται πρωταγωνίστρια της σειράς «Anne» που προβλήθηκε και στη χώρα μας με τεράστια επιτυχία μερικά χρόνια πριν.

 

Ο ρόλος της τηλεοπτικής «Μελέκ» της έφερε εννέα βραβεία και σημαντικές στιγμές. Η ίδια ξεκίνησε την καριέρα της το μακρινό 2015 και η συμμετοχή της στην σειρά «Anne» ήταν αυτή που την απογείωσε.

 

  • Τα καστανά εκφραστικά της μάτια ήταν αυτά που την ξεχώρισαν από τα 400 κορίτσια που πέρασαν από οντισιόν και την έβαλαν στην τελική 10άδα.

 

Η μικρή Μπερέν Γκιόκγιλντιζ ήταν εκείνη που πήρε τελικά τον ρόλο της «Μελέκ», με τους γονείς της να θέτουν στην παραγωγή έναν απαράβατο όρο.

  • Συγκεκριμένα, λόγω του ότι η σειρά περιέχει αρκετές σκηνές βίας, απαίτησαν στα γυρίσματα να είναι παρών ψυχολόγος, ώστε να της εξηγεί τα όσα συμβαίνουν για να μην «τραυματιστεί» ανεπανόρθωτα η παιδική της ψυχή. «Πρέπει να βρίσκεται δίπλα της κάποιος ειδικός, καθώς η μικρή δεν παίζει σε κωμωδία, αντίθετα υποδύεται ένα κακοποιημένο παιδί», αποκαλύπτει πρόσωπο από το οικογενειακό τις περιβάλλον. Εμείς βρήκαμε τον λογαριασμό της στο Instagram τον οποίο και άνοιξε το 2015, όταν έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο. Σήμερα, στα 18 της η Μπερέν Γκιόκγιλντιζ μετράει πάνω από ένα εκκατομμύριο followers.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Δέσποινα Βανδή – Εμφανίστηκε στο σούπερ μάρκετ χωρίς σουτιέν και προκάλεσε χαμό…

Πίτσα Παπαδοπούλου – «Το μεσημέρι με άκουσε και το βράδυ τραγουδούσα με την Μοσχολιού»