in

CryCry LoveLove OMGOMG

Η μάνα του 22χρονου νεκρού – «Ήθελα να ξαπλώσω δίπλα σου, να σου κάνω παρέα εκεί που πας»

Η Ζαφειρένια Τσιμπίνου,  έχασε τον 22χρονο γιο της Νίκο που ήταν φαντάρος, σε τροχαίο στην Κύμη.

  • Πιο συγκεκριμένα, στις 25/6/2023 και επιστρέφοντας από μπάνιο, ο νεαρός οδηγός κατευθυνόταν προς Αλιβέρι και στο ΙΧ επέβαιναν δύο φίλες και ένας φίλος του. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματος και διασχίζοντας το αντίθετο ρεύμα καρφώθηκε σε μια κολόνα.

Η μητέρα του, με αφορμή τις 30 ημέρες από τον χαμό του γιου της, έγραψε σήμερα το παρακάτω συγκλονιστικό ποστ.

  • «Σαν να ζούσα ένα κακό όνειρο, εκείνο το βράδυ

θυμάμαι ότι ήταν ακατάστατο το σπίτι μας γιε μου, γιατί είχα αποφασίσει να περνώ καλά μαζί σας.. Γιατί ήσασταν πολύ χαρούμενοι..

  • Δεν θυμάμαι πολλά, θυμάμαι ότι δεν το πίστευα, δεν ήθελα και δεν μπορούσα να το καταλάβω. Ήρθε πάρα πολύς κόσμος στο σπίτι σου εκείνη την μέρα γιε μου, σου άρεσε πολύ όταν είχαμε κόσμο στο σπίτι. Νύσταζα πάρα πολύ, δεν ήθελα όμως να κοιμηθώ, γιατί δεν ήθελα να ξυπνήσω την επόμενη μέρα, την ημέρα της κηδείας σου. Δεν ήθελα να κοιμηθώ και να ξυπνήσω και να είναι είναι όνειρο όλο αυτό. Ξύπνησα το πρωί και ήταν ενα κακό όνειρο.

Ντύθηκα για την κηδεία σου.

  • Γιε μου, η εκκλησία ήταν γεμάτη. Δεν ξαναείδα ποτέ την εκκλησία με τόσο πολύ κόσμο. Εσύ ήσουν εκεί ξαπλωμένος ακόμη δεν το πίστευα. Πίστευα ότι θα σηκωθείς, ότι θα γίνει το θαύμα. Δεν μπορεί να πέθανες έτσι εύκολα, δεν μπορεί να μην υπάρχεις πια. Σου κρατούσα το χέρι, μα δεν μου το έσφιξες, δεν με κοιτούσες, δεν μου φώναξες «μαμά».

Όταν τελειώσαμε από την εκκλησιά και πήγαμε στο νεκροταφείο, πίστευα ακόμη ότι θα σηκωθείς. Όταν σε κατέβασαν στο χώμα όμως, άφησα να πάρεις μαζί σου την μισή μου καρδιά, το δικό μου κομμάτι που θα είναι πάντα δικό σου και την μισή μου ψύχη. Ήθελα να με θάψουν μαζί σου γιε μου…

  • Ήθελα μόνο να ξαπλώσω διπλά σου, να μην είσαι μόνος σου να σου κάνω παρέα εκεί που πας.

Έμεινα όμως πίσω, μισή και θα είμαι πάντα μισή, μέχρι να σε ξανασυναντήσω» ( ο Θεός να μου δώσει δύναμη γιε μου τώρα ζω για την αδερφή σου.. Ζω και αναπνέω μόνο για την αδερφή σου)

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Πάρτε μάτι ελεύθερα – Δείτε την streamer Helenalive σε ακατάλληλες πόζες

Θυμάστε την Ευγενία Σαμαρά να ξεγυμνώνεται; ΟΧΙ; Ε… δείτε την…