Η απώλεια του Σωτήρη Τσόγκα άφησε ένα τεράστιο κενό στη ζωή της Μαίρης Ραζή. Για εβδομάδες προτίμησε να μείνει μακριά από τα φώτα και τις δημόσιες εμφανίσεις, προσπαθώντας να διαχειριστεί το βαρύ πένθος της.
- Όμως, όπως όλα δείχνουν, ήρθε η στιγμή να κάνει το πρώτο δύσκολο βήμα επιστροφής στην καθημερινότητα.
Με αξιοθαύμαστη δύναμη ψυχής, η αγαπημένη ηθοποιός συνεχίζει το έργο που δημιούργησαν μαζί, κρατώντας ζωντανή την Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης «Η ΠΡΟΒΑ».
- Η σχολή ξεκινά και πάλι τη λειτουργία της με μαθήματα προετοιμασίας για τις εισαγωγικές εξετάσεις των αναγνωρισμένων δραματικών σχολών, δίνοντας την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να κυνηγήσουν το όνειρό τους.
Η ίδια θα βρίσκεται καθημερινά δίπλα στους σπουδαστές, μεταφέροντας όχι μόνο τη γνώση και την εμπειρία δεκαετιών στο θέατρο, αλλά και τις αξίες που μοιραζόταν με τον αείμνηστο σύζυγό της.
- Για τη Μαίρη Ραζή, η επιστροφή αυτή δεν είναι απλώς μια επαγγελματική υποχρέωση.
Είναι ένας τρόπος να τιμήσει τη μνήμη του ανθρώπου με τον οποίο πορεύτηκε για χρόνια, συνεχίζοντας το κοινό τους όραμα με αξιοπρέπεια και αγάπη.
