in

«Η Μάγισσα» – Η ώρα της μεγάλης μάχης και το τρέιλερ με την Κίτσου. Σήμερα το φινάλε

Απόψε η σειρά εποχής «Η Μάγισσα» ρίχνει αυλαία με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο που τίποτα δεν θα είναι το ίδιο πια. Έφτασε η στιγμή που το τέλος γίνεται φως.

 

 

 

  • Η δραματική σειρά εποχής «Η Μάγισσα» έχοντας ένα πρωτότυπο σενάριο, γραμμένο από το δίδυμο των Τσαμπάνη -Καλκόβαλη, μια κινηματογραφική σκηνοθεσία του Λευτέρη Χαρίτου και ένα αξιόλογο cast ηθοποιών κατάφερε να κερδίσει τους θεατές και να τους ταξιδέψει αιώνες πίσω, πιο συγκεκριμένα στη προπολεμική Μάνη, κάτι που δεν το έχουμε δει ξανά σε ελληνική σειρά.

 

Η δυνατή πλοκή με επίκεντρο τους χαρακτήρες, που όσο ξεδιπλώνονταν τόσο πιο πολύ κινούσαν την περιέργεια των θεατών, οι γρήγορες σκηνές και οι πολλές ανατροπές κατάφεραν να κεντρίσουν τους τηλεθεατές κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον τους.

 

  • Αν και το στοίχημα ήταν δύσκολο, μιας και η σειρά μπήκε σε μια «χτισμένη» prime time με σειρές που παίζονται ήδη δύο σεζόν, κατάφερε να γίνει ανταγωνιστική σημειώνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

 

Μάλιστα, από την αρχή της σεζόν η σειρά ήταν πρώτη σε τηλεθέαση στην ώρα της προβολής της.

  • Απόψε θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της πρωτότυπης δραματικής σειράς. Η μάχη που ξεκινάει προμηνύει πως τίποτα, πλέον, δε θα είναι το ίδιο. Το καλό θα παλέψει με το κακό και ο κάθε ήρωας θα αναμετρηθεί με τον ίδιο του τον εαυτό.

Σύμφωνα με το iefimerida μόλις πέσουν οι τίτλοι τέλους της σειράς θα παιχτεί μια καθηλωτική σκηνή, η οποία θα «μαρτυρά» πως η σειρά θα συνεχιστεί και την ερχόμενη σεζόν.

 

 

  • Οι συντελεστές θέλοντας να κρατήσουν «σφικτό» το σενάριο, χωρίς να το αποδυναμώσουν, είχαν αποφασίσει από την αρχή πως ο επίλογος της συγκεκριμένης ιστορίας θα ολοκληρωθεί στο 73ο επεισόδιο.

 

 

Ωστόσο, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η σειρά «Η Μάγισσα» πήρε το πράσινο φως, για την ερχόμενη σεζόν, γυρίζοντας το χρόνο 100 χρόνια πίσω. Έτσι, από τον Σεπτέμβριο θα δούμε το prequel της σειράς, δηλαδή πώς ξεκίνησαν όλα.

 

  • Από το ρεπορτάζ που κάναμε για τη σειρά, τις επόμενες ημέρες πρόκειται να βγει στον αέρα ένα trailer με την Μαρία Κίτσου, η οποία παίρνει τα ηνία από την Έλλη Τρίγγου, μαρτυρώντας πως η ηθοποιός είναι η πρωταγωνίστρια στο prequel.

 

Προς το παρόν, δεν έχει κλείσει το cast -κάτι που φυσικά θα γίνει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Η ώρα της μεγάλης μάχης έφτασε. Λασκαραίοι και Γερακάρηδες γίνονται σύμμαχοι κι εχθροί.

 

  • Ο Τζανής θα κάνει τα πάντα για να διατηρήσει τα κεκτημένα του, ενώ ο κόσμος γύρω και μέσα του γκρεμίζεται συθέμελα.

Θα αποδεχτεί ο Τζανής ότι η μητέρα του έδωσε την εντολή να δολοφονηθεί το παιδί του;

 

  • Ο κόσμος του «Τζανή» θα καταρρεύσει και τίποτα δεν θα είναι το ίδιο Ο Μιχαήλ και ο Σπήλιος καλούνται να πληρώσουν βαρύ τίμημα για τα λάθη τους. Το καλό και το κακό θα συγκρουστούν για την τελική επικράτηση.

 

Οι δύο γυναίκες έρχονται αντιμέτωπες για τελευταία φορά Η επόμενη μέρα θα είναι μια νέα αρχή για τις δύο οικογένειες, που θα πρέπει να θάψουν τους νεκρούς τους και να κλείσουν τις πληγές τους…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τι ζητά πραγματικά το σώμα σας όταν έχετε λιγούρες;

Τα ανοιχτά παράθυρα την νύχτα μπορούν να οδηγήσουν σε εγκεφαλικό