in

Η μάγισσα – Η μεγάλη αποκάλυψη έρχεται

Η Θεοφανώ αρχίζει να ξαναβλέπει οράματα και έρχεται αντιμέτωπη με τραγικές αλήθειες, που μπορεί να οδηγήσουν σε αιματοχυσία.Το χάρισμα της Θεοφανώς επιστρέφει, για να τη φέρει όμως αντιμέτωπη με μια τραγική ανακάλυψη! Με το νέο όραμα που βλέπει, μαθαίνει ότι ήταν το κλειδί του Μάρκου αυτό με το οποίο άνοιξε η πόρτα τη μοιραία βραδιά της αρπαγής του βρέφους. Βέβαια, η ίδια αρνείται να πιστέψει πως ο Μάρκος θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο.

  • Άλλωστε, δεν είχε και λόγο να σκοτώσει το ίδιο του το παιδί. Το πιο πιθανό, κατά την ίδια, είναι ότι κάποιος πήρε κρυφά το κλειδί του, προκειμένου να μπει στο δωμάτιο. Έτσι, αποφασίζει να μη μιλήσει σε κανέναν για το όραμά της, αφού ξέρει πως αν μαθευτεί αυτό δεν θα αποφευχθεί η αιματοχυσία.Και τότε ίσως βγει αληθινό και το αρχικό της όνειρο, όταν είχε δει μαχαιρωμένο τον Μάρκο.Όπως θα αποδειχθεί, η Θεοφανώ είχε δίκιο που δεν ήθελε να μοιραστεί με κανέναν το όραμά της, προκειμένου να προστατέψει τον Μάρκο. Αν είχε μιλήσει, θα έβαζε σε κίνδυνο τη ζωή του και μάλιστα άδικα, αφού εκείνος δεν είχε καμία σχέση με τη δολοφονία του παιδιού του. Πίσω από αυτή την αποτρόπαιη πράξη βρίσκεται η Δαμιανή, η οποία σκότωσε το μωρό με τη βοήθεια της Πολυξένης. Ποιος ήταν, όμως, ο πραγματικός λόγος που αποφάσισε να κάνει κάτι τέτοιο;

Όπως θα είδατε στα πρώτα επεισόδια, το μωρό είχε ένα σημάδι, το οποίο δεν είχε παρατηρήσει μόνο η ίδια, αλλά και η Γερακίνα. Από το σημάδι αυτό η Δαμιανή κατάλαβε ότι το παιδί που έφερε στον κόσμο η Μεταξία δεν ήταν του Μάρκου, αλλά του Τζανή, του δικού της γιου. Αυτός ο φόβος ήταν που την οδήγησε σε αυτή την απόφαση. Σίγουρη ότι κάποια στιγμή θα δουν και οι υπόλοιποι το σημάδι και το μυστικό θα αποκαλυφθεί, θέλησε να προστατέψει το γιο της από το μένος του Μάρκου και του Μιχαήλ.Ξέρει πως ούτε ο ένας ούτε ο άλλος θα δέχονταν αυτή την ντροπή και η παράνομη αυτή σχέση θα οδηγούσε το γιο της με μαθηματική ακρίβεια στο θάνατο. Η μόνη λύση, λοιπόν, ήταν να σκοτώσει το παιδί. Και για να μπορέσει να το αρπάξει, «έκλεψε» το κλειδί του Μάρκου. Το τραγικό της υπόθεσης, βέβαια, είναι ότι για να γλιτώσει τη ζωή του γιου της σκότωσε το πραγματικό της εγγόνι!

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ρέθυμνο – Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε τοίχο τα ξημερώματα – Πώς σώθηκε ο 20χρονος οδηγός (pics)

Ρέθυμνο -Τελευταίο μπάνιο για 56χρονο