in

OMGOMG

“Η Μάγισσα” – Η Γερακίνα εγκαταλείπει τον Σπήλιο

Η Μάγισσα κάνει ποδαρικό στη νέα χρονιά με συνταρακτικές εξελίξεις, που κόβουν την ανάσα! Η Θεοφανώ κάνει φόνο, ενώ η Γερακίνα εγκαταλείπει τον Σπήλιο, αφού δεν θέλει το παιδί που περιμένει να μεγαλώσει με την καταραμένη οικογένεια των Γερακάρηδων.

 

  • Φυσικά, η επιστροφή της πεθεράς της, Κυπριανής, στον πύργο επισπεύδει τη δική της αναχώρηση! Η Κυπριανή επιστρέφει στον πύργο των Γερακάρηδων, οδηγώντας τη Γερακίνα σε μια απρόσμενη απόφαση. Η σύζυγος του Σπήλιου αποφασίζει να φύγει μακριά, για να φέρει στον κόσμο το παιδί που περιμένει μόνη της και να το μεγαλώσει σε ήρεμο περιβάλλον.

 

Η απόφασή της αυτή θα καταρρακώσει εκείνον, ο οποίος είναι τρελά ερωτευμένος μαζί της και δεν μπορεί να σκεφτεί στιγμή τη ζωή του μακριά της. Εκείνη, όμως, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, έχει αναθεωρήσει πολλές από τις απόψεις της.

  • Ο θάνατος του γιου της τη λύγισε και την έφερε αντιμέτωπη με τη σκληρότητα και τα λάθη των Γερακάρηδων που έχουν στοιχειώσει τη ζωή τους. Γι αυτό και δεν θέλει αυτή η αθώα ψυχή που θα έρθει στον κόσμο να μεγαλώσει μέσα σε αυτή την καταραμένη οικογένεια. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Τζανής έχει μόνο ένα πράγμα στο μυαλό του: να βγάλει από τη ζωή της οικογένειάς του τη Θεοφανώ. Και δεν θα διστάσει να πάρει παράτολμες αποφάσεις, προκειμένου να τα καταφέρει. Έτσι, καταστρώνει ένα επικίνδυνο σχέδιο, προκειμένου οι Τριβολαίοι ν’ αρπάξουν τη Θεοφανώ από τον πύργο.

Εκείνη, που δεν γνωρίζει τα σκοτεινά σχέδια που ετοιμάζονται εις βάρος της, είναι πολύ προβληματισμένη. Τα συναισθήματά της για τον Μάρκο δεν είναι πια τα ίδια κι έτσι δεν αργεί να φτάσει η στιγμή που η σχέση τους οδηγείται σε αδιέξοδο. Παράλληλα, ο Αντρέι με τον Μπακού έρχονται αντιμέτωποι, με μια αποκάλυψη που θα τους συνταράξει, ενώ η έκρηξη μιας αποθήκης με μπαρούτι προκαλεί πολύ μεγάλη αναστάτωση, φέρνοντας ζωές σε κίνδυνο αλλά και την αρχή του τέλους…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Κυρίες και κύριοι… η “Άλφα” – Η γενιά που γεννήθηκε οnline

Απαγορευτικό απόπλου σε Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο εξαιτίας των σαρωτικών ανέμων