in

CuteCute

“Η Μάγισσα” – Η αποκάλυψη του Χαρίτου για την ερωτική σκηνή Θεοφανώς – Αντρέι!

Είναι η σκηνή που έγινε viral χωρίς  πριν καν προβληθεί. Ένα βράδυ που η Θεοφανώ καταφέρνει να ξεφύγει από την Αναστασία που την έχει «αναλάβει» γενικότερα, πηγαίνει στην παραλία.

 

  • Ο Αντρέι τη βλέπει και την ακολουθεί (για δική της ασφάλεια!). Οι δυο τους αρχίζουν να κουβεντιάζουν και με αφορμή τον φόβο του για τις φώκιες  εκείνη κάτι λέει κι εκείνος γελάει και χαλαρώνει και ξεκινούν τα φιλιά.

 

Έτσι έχει το στόρι και ο Λευτέρης Χαρίτος, αποκαλύπτει για πρώτη φορά το έγινε πραγματικά στο γύρισμα «Μερικά fan facts για τη σκηνή με τις φώκιες. Γυρίστηκε σε έξι ώρες. Είναι από τις πιο δύσκολες σκηνές που γύρισα για τη σειρά. Η τοποθεσία είναι στο Λαύριο πολύ κοντά στη σπηλιά πειρατών.  Η Έλλη και ο Αναστάσης είναι εξαιρετικοί συνεργάτες. Στο γέλιο του Αναστάση κρατήθηκε η δεύτερη λήψη γιατί στην πρώτη γέλασε λιγότερο. Η θάλασσα ήταν ζέστη έξω όμως είχε κρύο.  Η έκλειψη της σελήνης επανέρχεται όταν και οι δύο είναι στο νερό. Και οι κάμερες μπήκαν στη θάλασσα. Ο Alex Sid έγραψε νέο θέμα για τους δύο που από εδώ και πέρα θα τους συνοδεύει.» γράφει

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Έξι νεκροί από συντριβή μικρού αεροσκάφους

Δήμος Αθηναίων – Ανοίγει δομές για την προστασία των αστέγων από τις χαμηλές θερμοκρασίες