in

“Η Μάγισσα” – Η αποκάλυψη που θα ανατρέψει τα πάντα. Ο Αντρέι είναι Λάσκαρης και γιος του Τζανέτου

Σε μεγάλο σοκ θα βρεθεί ο Αντρέι Σιντόροφ, όταν ξαφνικά θα ανακαλύψει πως τελικά όχι μόνο είναι Λάσκαρης, αλλά συγκεκριμένα είναι γιος του Τζανέτου Λάσκαρη και νόμιμος κληρονόμος της αρχηγίας της οικογένειας.Σε λίγες εβδομάδες, λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μισό της σεζόν, θα γίνει η αποκάλυψη στη σειρά του ΑΝΤ1, Η μάγισσα, ότι ο Αντρέι Σιντόροφ είναι ο γιος του Τζανέτου Λάσκαρη. Οι πρώτες υποψίες θα ξεκινήσουν από τον ίδιο τον Ρώσο αξιωματικό ύστερα από κάποιες πληροφορίες που μαθαίνει από τον Κανέλλο, ενώ η επιβεβαίωση θα έρθει μέσα από ένα όραμα της Θεοφανώς. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

 

  • Ο Κανέλλος συγκλονισμένος ακόμα από τον χαμό του Τζανέτου για ακόμα μια φορά θα μιλήσει με τον Αντρέι για εκείνον και για το παρελθόν του. Ένα από αυτά που θα του πει θα «χτυπήσει καμπανάκι» στον Αντρέι και θα τον αναστατώσει. Συγκεκριμένα, θα του μιλήσει για έναν μεγάλο έρωτα που είχε ο Τζανέτος με κάποια Σοφία, όπως έλεγαν και τη μητέρα του Ρώσου αξιωματικού. Όταν ο Κανέλλος μπαίνει σε λεπτομέρειες για το ποια ήταν η Σοφία και από πού προερχόταν, ο Αντρέι αρχίζει να συνδέει τα κομμάτια του παζλ και γεννιούνται υποψίες που τον τρώνε σαν σαράκι στην ψυχή του και αποφασίζει να ψάξει αν τελικά ο Σεργκέι Σιντόροφ ήταν πατέρας του μιας και πάντα τού τόνιζε όταν ήταν μικρός: «Αν με πλησιάσεις περισσότερο από τη σκιά μου, θα σε στείλω από εκεί που ήρθες».

Την ίδια ώρα, η επιστροφή της Θεοφανώς στον πύργο θα φέρει ξανά τα πάνω-κάτω καθώς το μυστικό της περί οραμάτων γίνεται γνωστό σε όλους και όπως είναι φυσικό η Δαμιανό με την Πολυξένη έχουν αναστατωθεί. Και όχι άδικα, καθώς η νεαρή κοπέλα αυτή τη φορά βλέπει σε όραμα τον πραγματικό δολοφόνο του βρέφους. Το σοκ της είναι τεράστιο. «Η κυρά σκότωσε τον γιο του Μάρκου; Μα γιατί; Δεν μπορεί να είναι αλήθεια, κάποιο λάθος θα έχει γίνει», λέει στον Φρίξο, που είναι σίγουρος ότι αυτή είναι η αλήθεια: «Μπορεί να αγαπάει τον Μάρκο, αλλά μην ξεχνάς ότι ο Τζανής είναι πραγματικός γιος της». Οι δυο τους βρίσκουν ανέλπιστο σύμμαχο στο πρόσωπο του Αντρέι για να υλοποιήσουν τα σχέδιά τους και να ξεσκεπάσουν τον πραγματικό ένοχο.

  • Κι ενώ η Θεοφανώ θέλει να απαλλαγεί από το χάρισμά της, ο Αντρέι γίνεται μάρτυρας ενός νέου οράματός της με αποδέκτη τον ίδιο. «Είσαι Λάσκαρης», του λέει η ίδια ενώ βρίσκεται υπό την επιρροή του οράματος και με αλλαγμένη φωνή. Ο ίδιος συγκλονίζεται. Η συμπεριφορά του προς εκείνη, μετά το όραμά της για το παρελθόν του θα αλλάξει, προκαλώντας την αντίδρασή της: «Κάτι σου έκανα γι’ αυτό με αποφεύγεις! Πες μου σε ικετεύω! Δεν καταλαβαίνω τι μου γίνεται εκείνη τη ώρα, δεν μπορώ να το εξηγήσω, σε παρακαλώ μη με αποφεύγεις κι εσύ», του λέει.

 

Μετά το όραμα της Θεοφανώς, ο Αντρέι βλέπει όλη του τη ζωή να ανατρέπεται. Αρχίζει εντατικά έρευνες και μαζί με τον Κανέλλο θα βρεθούν μπροστά σε αποκαλύψεις για τον Τζανέτο που θα τους συγκλονίσουν. Όπως θα μάθουμε πολύ αργότερα, η μητέρα του Αντρέι, η Σοφία, είχε σχέση με τον Τζανέτο και περίμενε το παιδί του, όταν εκείνος χάθηκε και θεωρήθηκε νεκρός. Για να αποφύγει την κατακραυγή της κοινωνίας, η ίδια αναγκάστηκε να παντρευτεί με τον Ρώσο Σεργκέι Σιντόροφ, ο οποίος αναγνώρισε μεν το παιδί της σαν δικό του, αλλά ποτέ δεν το αγάπησε σαν δικό του!

  • O Αντρέι θα μάθει την αλήθεια για το ποιος είναι στο τέλος του α’ μισό της σεζόν, δηλαδή τον Δεκέμβριο. Ωστόσο η οικογένεια Λάσκαρη θα μάθει το μεγάλο μυστικό πολύ αργότερα, κοντά στον Φεβρουάριο. Η είδηση θα σκάσει σαν βόμβα στον πύργο και θα προκαλέσει μεγάλη αναταραχή, αφού ο Αντρέι είναι ουσιαστικά ο πραγματικός αρχηγός της οικογένειας Λάσκαρη. Ο Μάρκος δεν θα έχει πια κανένα δικαίωμα να είναι αρχηγός, κάτι που θα προκαλέσει την αντίδραση του Μιχαήλ, ενώ από την άλλη ο Κανέλλος θα στηρίξει τον ανιψιό του και γιο του αγαπημένου του αδελφού.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ματσούκα για γάμο με Κόκκαλη – Παντρευόμαστε για συναισθηματικούς λόγους

“Ο Μονομάχος” – O παίκτης που κατάφερε να κερδίσει 22.419 ευρώ και δεν τον είδε κανείς!