in

«Η Μάγισσα» – Εμφύλιος στους Γερακάρηδες – Σπήλιος εναντίον Μοφόρη

Πολλές ανατροπές θα δούμε στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1.

 

  • Στο επίκεντρο των εξελίξεων θα βρεθεί η οικογένεια Γερακάρη, καθώς φαίνεται πως τα μυστικά που φυλάνε κρυμμένα τα μέλη της μπορεί να τους οδηγήσουν στην απόλυτη καταστροφή και να τους διαλύσουν.

 

Αρχικά, η Κυπριανή ενημερώνεται με έκπληξη για την ύπαρξη της Θεοφανώς και την ιστορία της και αρχίζει να υποψιάζεται πως ίσως συνδέεται με την Άναχιτ.

  • Έτσι, η Κυπριανή παίρνει την κατάσταση στα χέρια της κι αποφασίζει ν’ ανακαλύψει αν η Θεοφανώ είναι η κόρη της Άναχιτ.

 

 

Την ίδια στιγμή, ακόμη ένα μέλος των Γερακάρηδων υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει εναντίον του και αυτός δεν είναι άλλος από τον Θράσο.

 

Ο νεαρός υποπτεύεται πως κάτι άλλο κρύβεται πίσω απ’ την επιμονή του Μισέλνα παραμείνει στον πύργο τους και αποφασίζει να το ψάξει αλλά και να παρακολουθήσει τις κινήσεις του.

  • Ωστόσο, ο εμφύλιος ανάμεσα στην οικογένεια θα ξεκινήσει από τον Μόφορη, ο οποίος ήδη, όπως έχουμε δει, νιώθει προδομένος από τον Σπήλιο, που πράττει εν αγνοία του και τον αφήνει έξω από σημαντικές αποφάσεις. Μάλιστα, ο άντρας κάνει μια παράτολμη κίνηση ακολουθώντας τις οδηγίες της Γερακίνας, η οποία όμως τον φέρνει αντιμέτωπο με τον Σπήλιο. Ο τελευταίος εξοργίζεται με τον ξάδελφο της γυναίκας του τόσο πολύ, που θα δούμε μία έντονη σύγκρουση ανάμεσα τους.

 

 

Οι δύο άντρες έρχονται σε αντιπαράθεση, η οποία θα έχει μόνο έναν νικητή και προκαλεί αναταράξεις στον πύργο των Γερακάρηδων. Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα, μάλιστα, οι ισορροπίες στον πύργο θα αλλάξουν με απρόβλεπτες συνέπειες.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ιωάννα Παππά – «Ένιωθα ότι δεν είμαι τόσο σημαντική για να βγω να μιλήσω»

Kate Middleton – Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση για τον γιο της. Οι καβγάδες και η απόφαση