Η μάχη της ουράς – Για τέταρτη ημέρα κάτω από το Open ο… Τσουρός με 1.5%

1 Min Read

Χαμηλές πτήσεις, κακές επιλογές και μια τηλεοπτική “μάχη” που κανείς δεν θέλει να κερδίσει. Για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα το Real View πέρασε τον Τσουρό, αλλά με ποσοστά που μόνο… επιτυχία δεν τα λες.

Το 2,5% του Real View μοιάζει “νίκη” απέναντι στο απογοητευτικό 1,5% του Τσουρού. Στην πραγματικότητα όμως μιλάμε για δύο προϊόντα που έχουν ήδη καεί. Και αυτό δεν είναι θέμα τύχης. Είναι αποτέλεσμα λάθος αποφάσεων από την αρχή μέχρι το τέλος. Από τη μία η υπερεκτίμηση του “Κωστάκη”, που κάποιοι πίστεψαν ότι μπορεί να σηκώσει μόνος του ζώνη. Από την άλλη, η τοποθέτηση του Real View σε prime time χωρίς καμία απολύτως προστασία. Σαν να το έριξαν στη φωτιά και περίμεναν να αντέξει.

Το αποτέλεσμα; Δύο projects που αντί να χτίζονται, καταρρέουν μέρα με τη μέρα. Και το χειρότερο; Δεν φαίνεται να υπάρχει σχέδιο διάσωσης. Μόνο αριθμοί που επιβεβαιώνουν το αυτονόητο. Όταν δεν υπάρχει στρατηγική, έρχεται η κατάρρευση.

 

 

 

Δείτε τα νούμερα αναλυτικά παρακάτω:

 

 

 

Share This Article