in

Η «μάχη» της χριστουγεννιάτικης κάρτας – Ποια βασιλική οικογένεια το τερμάτισε στο photoshop;

Με τις γιορτές των Χριστουγέννων να βρίσκονται προ των πυλών, η μία μετά την άλλη, οι βασιλικές οικογένειες της Ευρώπης δίνουν στη δημοσιότητα τις χριστουγεννιάτικες κάρτες τους.Οι χριστουγεννιάτικες κάρτες των γαλαζοαίματων συνήθως αποτελούνται από ένα οικογενειακό πορτρέτο-φωτογραφία και από κάτω τις χειρόγραφες ευχές τους για καλές γιορτές.Μετά τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, λοιπόν, είχε σειρά η Ισπανία και το πριγκιπάτο του Μονακό.

  • Η φετινή χριστουγεννιάτικη κάρτα του βασιλιά Φελίπε και της βασίλισσας Λετίθια έρχεται σε μια δύσκολη στιγμή για το ισπανικό παλάτι μετά το σκάνδαλο με τις πικάντικες αποκαλύψεις του πρώην γαμπρού της δεύτερης.Το βασιλικό ζεύγος ένωσε τις δυνάμεις του με τις κόρες του, την Ινφάντα Σοφία, 16 ετών, και την πριγκίπισσα Λεονόρ, 18 ετών, εν μέσω των συγκλονιστικών καταγγελιών από τον πρώην γαμπρό της Λετίθια ότι οι δυο τους διατηρούσαν ερωτική σχέση.Στη αδημοσίευτη φωτογραφία, που τραβήχτηκε στα 18α γενέθλια της πριγκίπισσας Λεονόρ τον Οκτώβριο, η τετραμελής ισπανική οικογένεια εμφανίζεται πιο δυνατή από ποτέ.

Στη φωτογραφία, η Λετίθια φορά ένα μπλε φόρεμα Carolina Herrera, ενώ δίπλα της η διάδοχος του θρόνου ένα λευκό κοστούμι. Η μικρότερη κόρη επέλεξε ένα φλοράλ φόρεμα ενώ ο βασιλιάς Φελίπε φράκο. Οι τέσσερις τους ποζάρουν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί.«Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέος έτος 2024. Το ευχόμαστε με όλη μας την αγάπη», γράφει χαρακτηριστικά η κάρτα ενώ έχει τις υπογραφές και των τεσσάρων μελών.

  • Πολύς λόγος έγινε για την φετινή, εντελώς διαφορετική χριστουγεννιάτικη κάρτα του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον με τα τρία παιδιά τους. Συγκεκριμένα, οι πενταμελής οικογένεια επέλεξε να φωτογραφηθεί με τζιν και λευκά πουκάμισα σε μια ασπρόμαυρη λήψη που είχε αέρα… Αμερικής.Η χριστουγεννιάτικη κάρτα του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας
    Σε πολλούς, ωστόσο, δεν άρεσε η casual φωτογραφία καθώς έμοιαζε να θέλει να «αποτινάξει» τον βασιλικό αέρα από πάνω της. Μάλιστα, οι πιο «αετομάτηδες» παρατήρησαν το photoshop fail με το εξαφανισμένο δάχτυλο του πρίγκιπα Λούις.Από την άλλη, το βασιλικό ζεύγος της Αγγλίας επέλεξε μια πιο επίσημη φωτογραφία, από την τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου και της βασίλισσας Καμίλα, που τραβήχτηκε στην Αίθουσα του Θρόνου στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Νεκρός βρέθηκε 66χρονος που αγνοούνταν στα Τζουμέρκα

Οι “χρυσοί” κανόνες από έναν αυτοδημιούργητο εκατομμυριούχο που δούλευε λάντζα στα McDonald’s