in

LOLLOL

Η Κωνσταντοπούλου έβαλε τον σύντροφό της σε εκλόγιμη θέση – Άνω κάτω η «Πλεύση Ελευθερίας»

Ισχυρές αναταράξεις στο κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, την Πλεύση Ελευθερίας, έχουν προκαλέσει οι αλλαγές στις θέσεις των υποψηφίων, καθώς μία από τις νέες επιλογές της σε εκλόγιμη θέση είναι ο σύντροφός της Διαμαντής Καραναστάσης, ο οποίος δεν ήταν καν υποψήφιος στις προηγούμενες εκλογές.

Σημειώνεται πως οι τελευταίοι χειρισμοί της Ζωής Κωνσταντοπούλου προκάλεσαν την αποχώρηση από τα ψηφοδέλτια τριών υποψηφίων, οι οποίες μάλιστα προχώρησαν σε ηχηρές καταγγελίες εναντίον της. Μεταξύ άλλων κατηγορούν την Ζωή Κωνσταντοπούλου πως λειτουργεί αυταρχικά και άλλαξε τη σειρά κατάταξης αρκετών υποψήφιων βουλευτών, όπως αυτή καταγράφηκε από τις κάλπες του Μαΐου. Η κυρία Κωνσταντοπούλου κατηγορείται ότι έβαλε χαμηλότερα στη λίστα στελέχη που είχαν πρωτεύσει σε σταυρούς, για να προωθήσει άλλους υποψηφίους της αρεσκείας της.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έβαλε σε εκλόγιμη θέση στην Α΄Αθήνας τον σύντροφό της

  • Στην Α’ Αθηνών τοποθετήθηκε δεύτερος στη λίστα, κάτω από την ίδια την επικεφαλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο σύντροφός της Διαμαντής Καραναστάσης, ο οποίος μάλιστα στις εκλογές της 21ης Μαΐου δεν ήταν καν υποψήφιος. Ο κ. Καραναστάσης πήρε τη θέση της Ελένης Δημοπούλου, η οποία είχε έρθει δεύτερη σε σταυρούς και πλέον είναι στην τέταρτη θέση.

Στον Νότιο Τομέα Αθηνών, με απόφαση Κωνσταντοπούλου, η Όλγα Δάλλα, η οποία είχε έρθει πρώτη με 6.168 σταυρούς, τοποθετήθηκε τρίτη, και έβαλε στην πρώτη θέση τον ηθοποιό Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος είχε κατέβει στην… Α’ Αθηνών και ήρθε τρίτος με 2.577 ψήφους.

Παράλληλα, με απόφαση της Ζωής Κωνσταντοπούλου τοποθετήθηκε στη δεύτερη θέση ο Ευθύμιος Μαυράκης, ο οποίος είχε καταταγεί τελευταίος στον Νότιο Τομέα με 1.932 ψήφους.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ποιος είναι; Αποχαιρετά την σειρά στην ΕΡΤ με την… μεγαλύτερη φούσκα!

Η καλή είδηση της χρονιάς – Τρία ανήλικα βρέθηκαν μετά απο 40 ημέρες στην ζούγκλα της Κολομβίας