in

CryCry LoveLove OMGOMG AngryAngry LOLLOL CuteCute

Η κίνηση ματ της Μαρί Σαντάλ που φέρνει τον Ουίλιαμ στην κηδεία του Κωνσταντίνου

Η Μαρί Σαντάλ χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης στους βασιλικούς κύκλους της Ευρώπης. Αν μάλιστα αυτή τη στιγμή το καθεστώς του πολιτεύματος δεν είχε αλλάξει θα ήταν η νέα βασίλισσα της χώρας στο πλευρό του Παύλου.

 

 

  • Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αν και σε κακή κατάσταση μετά την κυκλοφορία του βιβλίου του Χάρι σκεπτόταν ούτως ή άλλως να έρθει στην κηδεία. Εκτιμούσε πολύ και τον νεκρό τέως βασιλιά ενώ έχει άριστη σχέση και με τον Παύλο του οποίου έχει βαπτίσει τον Πρωτότοκο γιο Κωνσταντίνο – Αλέξιο.

 

 

Ένα βήμα που τον φέρνει πιο κοντά στην απόφαση αυτή είναι η ανάρτηση που έκανε στο Instagram η Μαρί Σαντάλ ποστάροντας δύο βιβλία το ένα δίπλα στο άλλο: Τη «Ρεζέρβα» του Χάρι και ένα άλλο με τίτλο «Πως να σκοτώσετε την οιγογένειά σας». Η ξεκάθαρη στήριξη στην οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας και το «άδεισμα» του Χάρι προφανώς ικανοποιούν τον Ουίλιαμ.

 

Και ενώ αυτή τη στιγμή οι περισσότερες πιθανότητες είναι να παρεβρεθεί στην κηδεία στο Τατόϊ δεν ισχύει το ίδιο για την Κέϊτ που θα παραμείνει στο Λονδίνο μαζί με τα παιδιά.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σίσσυ Χρηστίδου – «Αντί για σ3ξ, φάτε δαμάσκηνο…»

Γκρίνια στο πρωινάδικο του STAR – Τι συμβαίνει;