in

Η Κάβουρα απαντά για την ενόχληση on camera σε ερώτηση για την προσωπική της ζωή

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Βίκυ Κάβουρα στον Σαράντη Μαριεττή και στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Η Βίκυ Κάβουρα, μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική της ζωή, για το ενδεχόμενο να αποκτήσει τη δική της οικογένεια, ενώ αποκάλυψε το μεγαλύτερο ελάττωμά της.

«Είμαι ζηλιάρα, αλλά όχι κατίνα. Έχουν φλερτάρει σύντροφό μου μπροστά μου και το αντιμετώπισα πολύ δυναμικά. Αισθάνομαι αμήχανα να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Πανικοβλήθηκα και αντέδρασα λάθος όταν με ρώτησαν για την προσωπική μου ζωή. Εγώ φταίω, είμαι επιθετική. Θέλω να ρωτάνε με ευγένεια για τα προσωπικά μου, όπως ρωτάω κι εγώ», είπε αρχικά η Βίκυ Κάβουρα.

«Μου έχουν χρεώσει σχέσεις που δεν υπήρχαν, άπειρες φορές. Είναι άσχημο και υποτιμητικό για μία γυναίκα. Έχω πάρει τηλέφωνο και έχω βάλει δικηγόρο για να «σβήσουν» κάτι που δεν ισχύει. Πλέον γελάω με αυτά που γράφονται για εμένα», πρόσθεσε η Βίκυ Κάβουρα.

Όσο για την αντίδρασή της on camera σε ερώτηση για την προσωπική της ζωή, η Βίκυ Κάβουρα απάντησε: «Αισθάνομαι πολύ αμήχανα να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Τότε λοιπόν μου ήρθε πολύ απότομο, δεν περίμενε ότι θα με ρωτούσαν κάτι τέτοιο και αντέδρασα ρωτώντας τον άνθρωπο και για τα δικά του προσωπικά. Εγώ φταίω, ήμουν επιθετική επειδή ένιωσα άβολα. Πρέπει να υπάρχει ένα τακτ, δεν γίνεται να με ρωτάς να κουτσομπολέψω τον εαυτό μου», συμπλήρωσε η Βίκυ Κάβουρα.

 

Σχετικά με το αν θα συμμετείχε σε κάποιο πάνελ τηλεοπτικής εκπομπής, η Βίκυ Κάβουρα είπε: «Δεν με ενδιαφέρει να σχολιάζω σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή, δεν σχολιάζω ούτε με τις φίλες μου, βαριέμαι, πλήττω, πεθαίνω. Θεωρώ χάσιμο χρόνου να σχολιάζω άλλους ανθρώπους και να ασχολούμαι με την ζωή τους».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Κύκλωμα trafficking – Προφυλακιστέα 71χρονη με οίκους ανοχής στην Αθήνα

«Καμίνι» η χώρα τις επόμενες ημέρες – Πού θα σκαρφαλώσει ο υδράργυρος