in

Η καλή είδηση της ημέρας – Βρέθηκε η Ειρήνη που είχε εξαφανιστεί τον Μάρτιο από τη Χαλκιδική

Μετά από σχεδόν επτά μήνες ερευνών, ήρθε το θαύμα για την οικογένεια της Ειρήνης τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί στις αρχές Μαρτίου από το Νεοχώρι Χαλκιδικής όπου διέμενε τον τελευταίο καιρό.

 

Η 48χρονη εντοπίστηκε στην Αλβανία μετά από σήμα που είχε εκδώσει η Ιντερπόλ. Είχε προηγηθεί ειδικό αίτημα που είχε καταθέσει η οικογένεια μέσω του δικηγόρου της, κ. Αναστάσιου Ντούγκα λόγω των πολλών τηλεφωνημάτων που δεχόταν η οικογένεια από αλβανικά τηλεφωνικά νούμερα!

  • Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Παρασκευής όταν οι αλβανικές αρχές έδωσαν σήμα ότι η Ειρήνη βρέθηκε στην Αλβανία. Αμέσως στήθηκε μια τεράστια επιχείρηση μεταφοράς της άμεσα στην Ελλάδα.

Έτσι, λοιπόν, χθες αργά το βράδυ, η Ειρήνη οδηγήθηκε από τις αλβανικές αρχές στα ελληνικά σύνορα της Κρυσταλλοπηγής. Εκεί την περίμενε η οικογένειά της μαζί με τον πληρεξούσιο δικηγόρο της, κ. Αναστάσιο Ντούγκα!

  • Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί με τον πληρεξούσιο δικηγόρο της οικογένειας, ο κ. Ντούγκας δήλωσε ότι «κινηθήκαμε με άκρα μυστικότητα. Δεν δημοσιοποιήσαμε βασικά στοιχεία και πληροφορίες που είχαμε και έτσι φτάσαμε σήμερα στο σημείο να γυρίσει η Ειρήνη στο σπίτι της».

Ακόμα, ο κ. Ντούγκας ευχαρίστησε τις αλβανικές αρχές, αλλά και τις ελληνικές αρχές και συγκεκριμένα το ΑΤ Πρεσπών, το ΑΤ Κρυσταλλοπηγής, καθώς και την εισαγγελέα Φλώρινας κυρία Στέλλα Στόγια οι οποίοι όλοι μαζί συνεργάστηκαν ώστε η ευαίσθητη γυναίκα να μεταφερθεί με ασφάλεια σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Ο γνωστός δικηγόρος ευχαρίστησε και όλο τον κόσμο που στήριζε όλο αυτό τον καιρό την οικογένεια και βοηθούσε στις έρευνες, καθώς και την εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

  • Επίσης ο κ. Ντούγκας δήλωσε πως «επειδή μίλησα με την Ειρήνη πολύ ώρα κατά τη διάρκεια της νύχτας, το μόνο σίγουρο είναι ότι στην κοπέλα κάτι συνέβη και εξαφανίστηκε. Όλα θα διευκρινιστούν τις επόμενες ημέρες. Το σημαντικό είναι ότι βρίσκεται στη ζωή».

Τέλος, η οικογένεια της Ειρήνης, με τη σειρά της, ευχαρίστησε όλο τον κόσμο και δήλωσε ότι θα σταθεί δίπλα της προκειμένου να κάνει μια νέα αρχή στην ζωή της.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ο Αρνιακός για τις πλημμύρες στη Θεσσαλία – «Δεν έχω ξαναδεί τόσο έντονα φαινόμενα»

Τραιάνα Ανανία – Το βίντεο κλιπ της που υμνεί τον γυναικείο αυν@νισμό