in

CryCry LOLLOL

«Η ίδια η Κορινθίου διαδίδει τις φήμες για το Breakfast@star»– Τι απαντούν Χατζίδου και Παύλου

Έντονη είναι η φημολογία και το τηλεοπτικό ρεπορτάζ που ήθελαν την Μαρία Κορινθίου να παρουσιάζει το Breakfast@star την νέα τηλεοπτική σεζόν, ενώ την ίδια στιγμή το κανάλι το διαψεύδει. Με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξή της Μαρίας Κορινθίου στο περιοδικό ΕΓΩ, οι παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου, σχολίασαν όσα αναφέρθηκαν.

  • Αρχικά η Ελένη Χατζίδου είπε με χιούμορ: «Πάνω από το πτώμα μου Μαρία Κορινθίου» και συνέχισε παρακάτω: «Εγώ το κανάλι μου πιστεύω και την διάψευση που έχει κάνει, αλλά το ακούω αυτό από τον κύκλο της (σ.σ. αν κυκλοφορεί).

«Εγώ ζορίζομαι και στενοχωριέμαι με όλα αυτά. Είναι και κρίμα. Άσε με τώρα, δεν μπορώ» σχολίασε από την μεριά του ο Ετεοκλής Παύλου για το αμήχανο κλίμα που επικράτησε στο πλατό.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

  1. Ολοι σχεδον αυτο κανουν ακους κατι ονοματα ξαφνικα σχεδον απο το πουθενα , πχ η Καγια εχει προτασεις απο πολλα καναλια και μαλιστα δεν εχει πει το οριστικο αντιο απο το σταρ, συζητιεται το ονομα της Ζαριφη για πολλα προτζεκτ κτλ κτλ . Ολοι αυτοι βεβαια εχουν και τα παπαγαλακια πχ Μελας , Γραμμελη , τον γλοιωδη Λεμπιδακη , κατι αλλους πανελατζηδες απο το πανελ της Μπακοδημου κτλ.
    Μαλιστα οι τυποι ειναι τοσο θρασεις που προτεινουν, αποφασιζουν, πχ το πανελ της Χρηστιδου και η ιδια εξαιρουνται η νεαρη κοπελα και ο σοβαρος δημοσιογραφος.
    Λεω κυριως για την Χρηστιδου, τον Σταματοπουλο κτλ οπου ο Σταματοπουλος αυτοπροτεινεται και γαι τηλεπαιχνιδι, λεει μπροστα στα μουτρα της νεαρης κοπελας οτι απο του χρονου την θεση της θα εχει η Ζαριφη κτλ

  2. ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΑΔΟΞΑΣΤΟ Ο ΕΡΜΗΣ Η ΠΑΛΙΟΛΟΥΓΚΡΑ Η ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΑΡΑ.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ. ΕΛΕΟΣ.

Άρτα – Σε σχολείο έκαναν χρήση ναρκωτικών μαζί με ανήλικους…

Λάρισα ΤΩΡΑ- Υπερτυχερός στο Τζόκερ έδωσε 50 λεπτά και κέρδισε 3,4 εκατ. ευρώ…