in

CuteCute LoveLove

Η Γερμανού για την πρεμιέρα της – «Δεν φαντάζεστε πόσο τρακ έχω»

Στο τηλεοπτικό γυαλί επανήλθε η Ναταλία Γερμανού, μέσα από το «Καλύτερα δε γίνεται» του Alpha, το μεσημέρι του Σάββατου. Μάλιστα, η παρουσιάστρια βγήκε με μια λαμπερή / στρας ενδυματολογική επιλογή και σύσσωμη την γνώριμη τηλεοπτική της παρέα πλάι στο πλατό της εκπομπής της.

Ειδικότερα, με χαμόγελο, η παρουσιάστρια σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν φαντάζεστε πόσο τρακ έχω, κάθε σεζόν το ίδιο χουνέρι παθαίνω. Πραγματικά. Επίσης, δεν φαντάζεστε πόση χαρά έχω που ξαναβρισκόμαστε και που σας ξαναβρίσκω, που μας ξαναβάζετε στα σπίτια σας. Επιτέλους καλώς σας βρίσκουμε».

«Επιτέλους, καλώς ήρθατε εδώ που ανήκετε και γυρίσαμε και εμείς εκεί που ανήκουμε. Δηλαδή σε εσάς, στο σπιτικό σας, στις οικογένειες σας, στις παρέες σας. Καλύτερα δε γίνεται, season 6».

«Τα παιδιά μου, παιδιά! Χειροκροτήστε την ωραιότερη ομάδα της ελληνικής τηλεόρασης. Τον Παναγιώτη, τη Ναταλία, τον Δημήτρη, την Εβελίνα και την αναγκαστική προσθήκη… Γιάννη Κορδόνη».

«Να ευχαριστήσω πάνω απ’ όλα το κανάλι αυτό που λατρεύω, τον Alpha μου, που για έκτη σεζόν με φιλοξενεί στην αγκαλιά του. Γιατί αυτό είναι αγκαλιά, δεν είναι κανάλι και θέλω να πω πως αυτό το φανταστικό πλατό το χρωστάμε σε μια πολύ αγαπημένη μου φίλη, μια διακοσμήτρια – σκηνογράφο – καλλιτέχνη, την Μαίρη Σφυράκη. Χθες το απόγευμα στις 7 δεν υπήρχε πλατό, σας το λέω ειλικρινά και μπήκε αυτή η νεράιδα και έφτιαξε αυτό το αριστούργημα μέσα σε τρεις ώρες» πρόσθεσε η Ναταλία Γερμανού στην πρεμιέρα για το «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha το μεσημέρι του Σαββάτου.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Θεσσαλονίκη ΤΩΡΑ – Συνελήφθη αρχαιοκάπηλος στη Ξάνθη με βυζαντινά δαχτυλίδια

Φρίκη στο Βόλο – Νταής έδειρε τη σύζυγό του όταν έμαθε πως ήταν έγκυος