in ,

LOLLOL CryCry

Η γελοία «μάχη» των πάνελ – Τι κρύβει η κόντρα Γκότση – Βασάλου

Καθόλου τυχαία δεν είναι η δημόσια αντιπαράθεση του Ηλία Γκότση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

 

Έχοντας αποτύχει και οι δύο στο «Survivor» και έχοντας χάσει μεγάλα ποσοστά της δημοφιλίας τους καθώς σε αρκετές στιγμές του ριάλιτι όσο κι αν προσπάθησαν να το κρύψουν βγήκε ο πραγματικός τους χαρακτήρας θέλουν να έχουν μια επόμενη μέρα στη showbiz της ψωροκώσταινας. Τι; Μια θέση σε κάποιο πάνελ ή σε κάποιο παιχνίδι.

  • Πιο έμπειρος ο Βασάλος λόγω της πολύχρονης παρουσίας του στο πλευρό της Χριστίδου έχει προβάδισμα αλλά και ο Γκότσης λόγω της αντικειμενικά καλής εμφάνισης (δεν είναι πια ζητούμενο αυτό στην TV) αλλά και των χιουμοριστικών βίντεο στο tiktok θα επιχειρήσει και αυτός να πιάσει στασίδι.

 

Δεν είναι τυχαίο ότι τα ονόματα και των δύο έχουν ακουστεί για το πάνελ της Φαίης Σκορδά. Είναι γνωστή η προτίμηση της συγκεκριμένης παρουσιάστριας σε παλαίμαχους παίκτες ριάλιτι.

 

  • Δεν της έχουν φέρει τίποτα στο παρελθόν όσον αφορά στην τηλεθέαση των εκπομπών της αλλά αυτό είναι μια τελείως διαφορετική ιστορία…

Ξέρουν λοιπόν Γκότσης και Βασάλος ότι σε πια άνυδρη περίοδο από θέματα η υποτιθέμενη κόντρα τους πουλάει. Γι’ αυτό άλλωστε και την ανατροφοδοτούν μέσω Instagram. Γελοίο; Τέρμα όμως. 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Η Καϊλή είναι ελεύθερη να ταξιδεύει εντός Σένγκεν χωρίς περιορισμούς

Παρασκήνιο – Όλη η αλήθεια για την Μακρυπούλια και το «Y.F.S.F»