in

Η Φαίη Σκορδά επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του nassosblog.gr για τη Μπέττυ Μαγγίρα. Τι παραπάνω μάθαμε;

Πριν από λίγες μέρες παίξαμε πρώτοι και αποκλειστικά ένα ρεπορτάζ σχετικά με τις σκέψεις του ΑΝΤ1 να εντάξει τη Μπέττυ Μαγγίρα στο καθημερινό πρωινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα του σταθμού μετά τον Γιώργο Λιάγκα, σε περίπτωση που αποφασιστεί να απενεργοποιηθεί η ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Την πληροφορία αυτή μετέδωσε και η Φαίη Σκορδά σήμερα ως δική της. Δεν αμφισβητούμε ότι το ξέρει μέσα από τον ΑΝΤ1 καθώς συνομιλεί (σχεδόν καθημερινά) με κορυφαία στελέχη του προγράμματος του σταθμού. Αρχικά να την ευχαριστήσουμε για την επιβεβαίωση της είδησης.

Πράγματι στον ΑΝΤ1 αυτή τη στιγμή είναι όλα ανοιχτά. Ένα σενάριο είναι το “Πρωινό” με τον Γιώργο Λιάγκα να ξεκινά 9.30 και να τελειώνει στις 12.00 και στο slot 12.00 – 14.00 να βλέπουμε τη Μπέττυ Μαγγίρα. Το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων να πάει μία ώρα προς τα κάτω (και ίσως με ένα ψαλίδισμα στη διάρκεια του).

Το παραπάνω σενάριο μαθαίνω πως έχει βάση, ακόμα και αν αποφασιστεί να παραμείνει ενεργή η ζώνη του Σαββατοκύριακου. Άλλωστε, υπάρχει μία παρουσιάστρια σε άλλο κανάλι που θα την ήθελε πολύ ο ΑΝΤ1 για τη συγκεκριμένη ζώνη. Η ίδια η Μπέττυ πάντως μαθαίνω πως θέλει να μείνει τα Σαββατοκύριακα και ο ΑΝΤ1 δεν το έχει αποκλείσει αυτό, βλέποντας ότι η εκπομπή δεν είναι και πολλές μονάδες πίσω από το “Χαμογέλα και πάλι” του MEGA.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Μαρινάκης για τα Τέμπη – Φοβούμενοι την προπαγάνδα της αντιπολίτευσης δεν απαντήσαμε όπως θα έπρεπε

Κόνι Μεταξά – Φαίνεται κάτι παραπάνω σε μία φωτογραφία που ανέβασε; Τα συμπεράσματα δικά σας…