in

Η εξομολόγηση της Άννας Βίσση – «Έκλαιγα, αλλά κανείς δεν το ήξερε…»

Η Άννα Βίσση συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια στη μουσική και έδωσε μία μοναδική συναυλία στη Λάρνακα κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα, ο Γρηγόρης Μπάκας και το Πρωινό την τσάκωσαν στο αεροδρόμιο.

  • «Μικρός δεν περιμένεις τίποτα, απλά ανοίγεσαι, φεύγεις μπροστά στο όνειρό σου. Όταν μεγαλώσεις και κοιτάς πίσω, είναι πολύ ωραίο που θυμάσαι πώς έγινε όλο αυτό σιγά σιγά», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Και σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στον Νίκο Καρβέλα και αποκάλυψε η Άννα Βίσση: «Όταν εμφανίστηκε ο Νίκος Καρβέλας και έπαιζε πιάνο, εκείνη την ώρα έκλαιγα εγώ αλλά κανείς δεν το ήξερε. Χωρίζουν έτσι οι άνθρωποι και είναι μια χαρά. Χωρίσαμε για το λιγότερο σημαντικό πράγμα που είναι το ερωτικό ζευγάρι. Έφυγε αυτό. Η σχέση όμως, η αγάπη και όλο αυτό που μας συμβαίνει δεν μπορεί να χωρίσει και κανείς δεν το παρεξηγεί αυτό, ούτε οι μετέπειτα σχέσεις του Νίκου ούτε οι μετέπειτα σχέσεις οι δικές μου. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο και αν μπορούμε και τα ξεχωρίζουμε αυτά είναι πολύ ώριμο για μας και πολύ ωραίο».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Βασίλης Καρράς – Ξεσπά ο δικηγόρος του – «Είναι ντροπή! Σεβασμός στην κατάσταση του»

Eισέβαλε σε ξενοδοχείο και απείλησε υπάλληλο με μαχαίρι