in

LOLLOL OMGOMG

Η Εύα Αντωνοπούλου σε επικό σαρδάμ με την Έλλη Στάη – «Ε, μας έχουν τρελάνει»

Για μια ακόμα βραδιά, αυτήν την Τετάρτης, η Εύα Αντωνοπούλου βρέθηκε να είναι πιστή με το τηλεοπτικό κοινό μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN. Ως είθισται, δε, η Έλλη Στάη βρέθηκε πλάι της στον ρόλο της κεντρικής σχολιάστριας των σημαντικών γεγονότων.

Έχοντας εστιάσει ωστόσο εύλογα στις συνεχείς εξελίξεις γύρω από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η γοητευτική δημοσιογράφος και άνκοργουμαν έμελλε να προσφέρει ένα απολαυστικό ομολογουμένως σαρδάμ. «Η Έλλη Στούντιο είναι… η Έλλη Στάη! Έλλη Στούντιο» αναφώνησε χαρακτηριστικά η Εύα Αντωνοπούλου, ξεσπώντας εύλογα σε γέλια με το σαρδάμ της. «Καλό ήταν αυτό» έσπευσε να σχολιάσει, με χιούμορ, η Έλλη Στάη με τη σειρά της.

 

«Λοιπόν, η Έλλη Στάη είναι στο στούντιο» επαναδιατύπωσε η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του OPEN με την κεντρική σχολιάστρια να υπογραμμίσει πως «ε, μας έχουν τρελάνει τελοσπάντων! Πρέπει κάπου να σταθεροποιηθούν εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ».

«Ναι, πραγματικά. Λοιπόν να σταθεροποιηθούμε λίγο στον μαξιλαροπόλεμο αυτόν που άνοιξε» τόνισε, εν συνεχεία, η Εύα Αντωνοπούλου για να δώσει συνέχεια στη ροή της κουβέντας για τις εξελίξεις στο κόμμα με αρχηγό τον Στέφανου Κασσελάκη.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ανδριώτου για Παπαδοπούλου – «Να μην ξαναμιλήσει για μένα. Μη με ρωτήσεις κάτι άλλο για αυτήν»

Συναγερμός στη Ρόδο – Εξαφανίστηκαν τρία ανήλικα αδέρφια