in

CuteCute LoveLove OMGOMG AngryAngry CryCry LOLLOL WTFWTF

Ο Μουτσινάς στο MEGA – Η αρχική άνεση, η μεταστροφή και το επικρατέστερο σενάριο…

Πριν από λίγες μέρες η Ναταλία Ανδρικοπούλου αποκάλυψε πως ο Νίκος Μουτσινάς βρίσκεται σε συζητήσεις με το MEGA, ώστε αυτό είναι το κανάλι στο οποίο θα επιστρέψει τη νέα σεζόν. 

  • Έκανα το ρεπορτάζ μου και πάμε να σας πω τι έμαθα: Η πρώτη προσέγγιση έγινε τον Οκτώβριο και αφορούσε καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή στη θέση της Ελένης Μενεγάκη (τα τότε δεδομένα έδειχναν ότι η παρουσιάστρια δεν θα συνεχίσει). Εκείνος ξεκαθάρισε πως δεν επιθυμεί να επιστρέψει με κάτι καθημερινό.

Το κανάλι επανήλθε λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων και του έδωσε τη δυνατότητα να προτείνει εκείνος τι θέλει να κάνει με τον ίδιο να προσανατολίζεται σε βραδινή εκπομπή δύο φορές την εβδομάδα στη late night ζώνη του σταθμού, ένα ουσιαστικά “Καλό βραδάκι”. Το κανάλι αυτές τις μέρες αξιολογεί το budget, ωστόσο το κλίμα είναι θετικό. Μάλιστα, πηγές στη Συγγρού που γνωρίζουν πολλά θεωρούν το deal σχεδόν “κλεισμένο”. Τέλος, ακούω ότι στο τραπέζι έχει πέσει να παρουσιάσει ταυτόχρονα και ένα τηλεπαιχνίδι στη ζώνη του Σαββατοκύριακου. 

Τι νομίζετε;

-2 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ήλιος με δόντια στις περισσότερες περιοχές της χώρας – Πού μπορεί να βρέξει

Μεσολόγγι ΤΩΡΑ – “Τον Μπάμπη τον έφαγε το κύκλωμα»