in

AngryAngry OMGOMG

Η ενόχληση του Γιώργου Σαμπάνη με τις κάμερες – «Ούτε να το σκέφτεσαι»

Ο Γιώργος Σαμπάνης και η σύντροφός του, Ιωάννα Σαρρή, βρέθηκαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και ρεπόρτερ από την εκπομπή «Πρωινό» βρέθηκε στο σημείο με κάμερα.

Αρχικά, το μοντέλο θέλησε να πει δυο λόγια στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, αλλά ο τραγουδιστής προσπάθησε να αποφύγει τον φακό. «Καλή χρονιά, χρόνια πολλά. Με έπιασε λίγο πανικός, γιατί θα πανικοβληθεί κι εκείνος. Μου έφερε δώρο» είπε η Ιωάννα Σαρρή και στη συνέχεια, αρνήθηκε να αναφερθεί στο οτιδήποτε για τα δημοσιεύματα περί συγκατοίκησής τους.

«Ούτε να το σκέφτεσαι» είπε ο Γιώργος Σαμπάνης ενοχλημένος από την παρουσία της κάμερας.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

    • Όπως έδιωξες τον ανωνυμο, την Ellie, και τόσους άλλους, διώχνεις τώρα και την χαϊδούλα και νομίζεις ότι την λες σε εσμένα. Κούνια που σε κούναγε. Πότε έγραψα εγώ τέτοια σχόλια βρε ζώον? Όταν λέω ότι στα έχωσαν ΟΛΟΙ, εννοώ ΟΛΟΙ. Και το ξέρεις καλά κι εσύ, άλλο που σε βολεύει να παριστάνεις ότι δήθεν δεν το ξέρεις. Από πού κι ως πού έβγαλες το συμπέρασμα ότι εγώ τα γράφω όλα αυτά? 🤣🤣 Είναι τόσο αστείο. Τολμάς και μιλάς εσύ για βία? Τότε ναι. Σου απαντώ με βία στην βία σου. Δεν είναι τρολ όποιος διαφωνεί μαζί σου. Μάθε να συζητάς. Επίσης, πότε σου μίλησα στον πληθυντικό παιδάκι μου? Ποτέ. Θα το ήθελες πολύ. Χάζεψες τόσο πολύ πια? Εγώ και συγγνώμη σου έχω ζητήσει στο παρελθόν (πολύ κακώς) αλλά εσύ μυαλό δεν έβαζες και συνέχιζες τα ίδια. Μια συγγνώμη εσύ δεν ζήτησες ποτέ γιατί είσαι εγωιστής, γαϊδούρι και χοντρόπετσος. Μην το παρατραβάς γιατί έχω κι εγώ τον τρόπο μου να σε βάλω στη θέση σου. Είχα σταματήσει ήδη από τις μέρες των Χριστουγέννων να ασχολούμαι μαζί σου αλλά εσύ τρωγόσουν με εμένα ακόμα και εν τη απουσία μου. Δεν θα σου περάσει φασιστάκι. Θα φας την λάσπη σου. Και σταμάτα να περνάς όλον τον κόσμο για “συριζοτρόλ”. Λογικέψου. Έχεις μείνει μόνος σου στο site. Μιλάς και απαντάς στον εαυτό σου, αξιολύπητο, κακόμοιρο τρολάκι.

Πάτρα – Παρέμβαση εισαγγελέα για το περιστατικό με τον «καμμένο» Ρομά. Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση

Αποχώρησε από την εταιρεία o Θέμης Χειμάρας – Η απάντηση του στον ΣΥΡΙΖΑ