in

CuteCute OMGOMG

Η Ελισάβετ Μουτάφη μιλά για το «Προξενιό της Ιουλίας»

Την Ελισάβετ Μουτάφη φιλοξένησαν στην εκπομπή Alpha Τώρα η Βίκυ Χαντζή και ο Σταύρος Μονεμβασιώτης. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μέσω Skype για τη νέα, πολλά υποσχόμενη σειρά εποχής που ετοιμάζει το κανάλι για το φθινόπωρο, με τίτλο «Το Προξενιό της Ιουλίας», που έχει ήδη προκαλέσει αίσθηση από το πρώτο trailer.

Η Ελισάβετ Μουτάφη ενσαρκώνει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της φιλόδοξης δουλειάς και αναφέρει: «Είναι το καινούργιο στοίχημα του Alpha, είναι μία εξαιρετική δουλειά του Νίκου Απειρανθίτη. Οι τελευταίες του δουλειές – μόνο αυτό θα σας πω – ήταν το «Βραχιόλι της Φωτιάς» και τα «Καλύτερα μας Χρόνια».

«Τη σκηνοθεσία κάνει ο Νίκος Κρητικός, παίζουν σπουδαίοι ηθοποιοί, εξαιρετικοί συνάδελφοι, έχουμε γίνει viral ήδη από το trailer», επισημαίνει η ηθοποιός.

«Είναι η συγκλονιστική ιστορία ενός κοριτσιού στον Τύρναβο, βασισμένη σε βιβλίο. Θα είναι σχεδόν κάθε μέρα στους δέκτες μας στον Alpha. Έχει φοβερές ανατροπές, ιστορίες, μιλάει για τα προξενιά, για τους ανθρώπους τότε. Δεν μπορώ να σας προδώσω και πολλά βέβαια», περιγράφει στη συνέχεια η Ελισάβετ Μουτάφη για τη φιλόδοξη παραγωγή.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

«Δεν ήθελα να σκοτώσω, με απείλησε για τη ζωή μου» – Tι λέει ο άνδρας που σκότωσε τον 50χρονο στην Ελλάδα

Ίος – Νεαρή τουρίστρια τραυματίστηκε την ώρα που έκανε θαλάσσιο αλεξίπτωτο – Δύο συλλήψεις