in

Η Ελίνα Παπίλα πρώτη φορά για τις αρνητικές κριτικές: “Δεν με καλοδέχτηκαν – Έφτασαν στο σημείο να ακούγονται ψέματα για μένα”

Συνέντευξη στην Όλγα Λαφαζάνη και στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” παραχώρησε η Ελίνα Παπίλα.

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε ανοιχτά για την κριτική που δέχτηκε από τη στιγμή που αναμείχθηκε στα τηλεοπτικά δρώμενα.

Η Ελίνα Παπίλα πρασουσίασε το “Breakfast@Star” παρέα με το τότε ραδιοφωνικό της ταίρι, τον Γιώργο Καρτελιά.

“Ευχαριστώ το Star που μου έδωσε την ευκαιρία εντελώς αναπάντεχα να κάνω το πρωινό τότε. Υπήρξαν ορισμένοι που δεν με καλοδέχτηκαν. “Τι δουλειά έχει τώρα αυτή εδώ”; Σαν να ήταν ένα κλειστό επάγγελμα, ορισμένοι δεν θέλουν νέα πρόσωπα στην τηλεόραση. Έφτασαν στο σημείο να ακούγονται ψέματα για μένα, ότι είχα ύφος, ότι ήμουν σνομπ. Δεν έχω υπάρξει ποτέ σνομπ, ειδικά σε μία δουλειά που δεν την ξέρω κιόλας, εγώ μόνο να μαθαίνω ήθελα. Προφανώς, για να δικαιολογήσεις τη συμπεριφορά σου σε έναν άνθρωπο, διαβάλεις τον άνθρωπο. Έλεγαν “ποια είναι η Παπίλα και την κυνηγάμε, η Κάμερον Ντίαζ”; Εγώ δεν είχα ζητήσει κάτι τέτοιο” δήλωσε αρχικά.

Πέρυσι, η ίδια δέχτηκε κριτική για την πορεία της εκπομπής “Είμαστε Μαζί”: “Κάποια στιγμή είχα ένα σοβαρό οικογενειακό θέμα, βίωνα κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Δεν είναι όλα πλάκα. Δεν καταλάβαινα για ποιο λόγο έρχονταν τόσες κάμερες έξω από το ραδιόφωνο και με ρωτούσαν αν κόβεται η εκπομπή μου. “Μήπως έχετε κοπεί και δεν το ξέρετε;” το έχω ακούσει και αυτό. Στενοχωριόμουν, ειδικά στην αρχή. Δεν θα μπορούσε εκ των πραγμάτων να πάει καλά αυτή η εκπομπή. Μια εκπομπή που πριν καν ξεκινήσει δεχόταν τόσο αρνητική κριτική, ε δεν πρόκειται να κάνει κάτι. Κάθε Δευτέρα πρωί έβλεπα τη φωτογραφία μου σε ένα παράθυρο και δίπλα τα νούμερα τηλεθέασης, δεν το έχω ξαναδεί για άλλη εκπομπή αυτό. Τώρα γιατί δεν γίνεται αυτό; Ήμουν ένας εύκολος στόχος ενδεχομένως. Δεν τα λέω όλα αυτά για να πω ότι η εκπομπή ήταν πάρα πολύ καλή και δεν πήγε επειδή έλεγαν αυτά τα πράγματα”.

Και πρόσθεσε: “Με πολεμούσαν γιατί ήμουν νέο πρόσωπο στην τηλεόραση και δεν ήμουν σε αυτό το κύκλωμα”.

Όσον αφορά τη σχέση της με τον Γιώργο Καρτελιά, η Ελίνα Παπίλα ξεκαθάρισε: “Γράφτηκαν πολλά ψέματα για τη σχέση μου με τον Γιώργο Καρτελιά. Με τον Γιώργο ήμασταν συνεργάτες. Όταν δουλεύεις με τον άλλον έχεις καθημερινή επικοινωνία, όταν δεν δουλεύετε μαζί, δεν έχεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχεις τσακωθεί με τον άλλον. Αυτό συνέβη, δεν μπήκε τίποτα ανάμεσά μας”.

Τι νομίζετε;

-2 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. χωρις καμια απολυτως επαγγελματικη εμπειρια στην παρουσιαση υπεγραψε 2 συμβολαια με τα μεγαλυτερα καναλια της χωρας. το σταρ και τον αντ1. στον δε αντ1 πηγε μετα απο μια σεζον μετρια μονοψηφια στο σταρ. την εμπιστευτηκαν 2 μεγαλα καναλια της χωρας και η παπιλα βγαινει κ λεει δεν ημουν σε κλικες. αφου δεν ησουν σε κλικες τοτε πως υπεγραψες μανουλα μου σε αυτα τα 2 καναλια χωρις καμια επιτυχια στη πλατη σου;;; ε;;;;; αντε ολες.. πολυ απλα πηρες 2 ευκαιριες ο κοσμος δεν σε επιβραβευσαι κ τελος. θα μου πεις κ η παπαγεωργια τα ιδια κανει. περιφερεται απο καναλι σε καναλι 4 χρονια σαρωνει στα μονοψηφια κ εξασφαλιζει κ μετεγγραφες σε μεγαλα καναλια.

Σκρέκας – Έως και 20% είναι οι μειώσεις τιμών σε πολλά προϊόντα

Πρόστιμο 742.000 ευρώ στην εταιρεία κατεψυγμένων λαχανικών «ΑΙΝΟΣ ΑΕΒΕ»