in

Η Ελένη Τσολάκη δίνει έμμεση απάντηση στον Αντώνη Κανάκη: «Γιατί να τα μικραίνουμε όλα σε αυτήν τη χώρα;»

Ρεπορτάζ από το μνημόσυνο για τα θύματα της φονικής αμαξοστοιχίας στα Τέμπη, μεταδόθηκε από την εκπομπή Πρωινό ΣουΣου. Λίγο μετά την προβολή δηλώσεων της Μαρίας Καρυστιανού, της προέδρου του συλλόγου θυμάτων των Τεμπών, η Ελένη Τσολάκη έδωσε έμμεση απάντηση στον Αντώνη Κανάκη σημειώνοντας πως είναι λάθος αυτές τις ημέρες να τίθεται θέμα για τον αν η κ. Καρυστιανού έχει βρεθεί καλεσμένη σε εκπομπές.

«Όλοι ξέρουμε για αυτούς τους ανθρώπους ότι οφείλουν να δικαιωθούν και οι ψυχές και οι οικογένειες. Θεωρώ τεράστιο λάθος τέτοιες ημέρες ένα χρόνο μετά να γίνεται κουβέντα για το πόσο λόγο και το πόσο υπάρχει στις εκπομπές η κ. Καρυστιανού, αν της δώσαμε ή όχι το βήμα, αν χρησιμοποιήθηκαν τα Τέμπη -δεν μπορώ να το πω καν αυτό το πράγμα- είναι τόσο λάθος, αδικία και κρίμα για αυτούς που τα πιστεύουν αυτά.

Γιατί ποτέ κανείς δεν θα βγει να πει αν έχει κάνει προσπάθεια να επικοινωνήσει με έναν άνθρωπο και από σεβασμό και επιλογή… Η κ. Καρυστιανού και κάθε γονέας αυτών των παιδιών δεν είναι υποχρεωμένοι μέσα στον πόνο τους να βγούνε σε μία τηλεοπτική εκπομπή και να βρούνε τη δύναμη τη στιγμή που πενθούν και ζούνε αυτές τις στιγμές και ματώνουν οι καρδιές τους, να έρθουν αντιμέτωποι με μία κουβέντα. Όταν θέλουν, ξέρουν τουλάχιστον από εμάς ότι η δική μας πόρτα είναι ανοιχτή και ο τηλεοπτικός μας αέρας» ανέφερε η Ελένη Τσολάκη.

«Ξεχνάμε ότι ο σκοπός είναι να δικαιωθούν αυτοί οι άνθρωποι και να μην ξεχάσουμε τους 57 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους σε ένα δυστύχημα τρένων. Την κ. Καρυστιανού την έχουμε πάρει 5 φορές κι όταν μπορούσε να μας μιλήσει μας μίλησε και τη φιλοξενήσαμε τηλεοπτικά. Ντρέπομαι και που το λέω και δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε αυτό, αλλά λες γιατί να τα μικραίνουμε όλα σε αυτήν τη χώρα; Δεν είναι πάντα η τηλεόραση και οι εκπομπές οι πρωταγωνιστές της ιστορίας. Ας αφήσουμε να πρωταγωνιστήσουν κι άλλοι καμία φορά, δεν πειράζει» σημείωσε η Ελένη Τσολάκη.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ιωάννινα – Κρούσματα στρεπτόκοκκου σε δημοτικό σχολείο. Κλείνει με απόφαση Δημάρχου

Παρασκήνιο – “Κλειδώνει” ο Τανιμανίδης στον ΑΝΤ1 με 2 εκπομπές