in

LoveLove

Η Μενεγάκη στον ΑΝΤ1; Τα “ατού” και το μεγάλο “αγκάθι” της τηλεθέασης…

Σας έγραψα πριν από λίγη ώρα για την κατευθυνόμενη διαρροή και τις σκέψεις του ΑΝΤ1 να προτείνει στην Ελένη Μενεγάκη το καθημερινό 12.00-14.00. 

  • Πάμε να αξιολογήσουμε όλες τις παραμέτρους και ό,τι ειπώθηκε σε αυτή τη βραδινή σύσκεψη. Στον ΑΝΤ1 έχουν ανάγκη τα εμπορικά έσοδα που δύο χρόνια έχουν καταρρεύσει, καθώς απουσιάζει από το πρόγραμμα του σταθμού μία βασική γυναικεία παρουσία. Εκτιμούν ότι η Ελένη είναι ο καλύτερος τρόπος να πάρει το εμπορικό τμήμα το “χαρτί” και να βρεθεί και σε καλύτερες οικονομικές αποδόσεις και από αυτές που είχε το 2022 όταν στο κανάλι ήταν η Φαίη Σκορδά.

Από την άλλη, απαλλάσσουν από τον Γιώργο Λιάγκα τα κομμάτια που τον “βαραίνουν”, όπως είναι τα ζώδια, η μαγειρική και τα εμπορικά. Αλλά και οι συνεντεύξεις θα γίνονται από τον ίδιο στη βραδινή του εκπομπή, οπότε ίσως να ήταν περιττό να τις κάνει και το πρωί. 

  • Πάμε όμως στο μεγάλο “αγκάθι” που μαθαίνω ότι δεν είναι το οικονομικό. Άλλωστε, όσοι ξέρουν το σκεπτικό του Θοδωρή Κυριακού γνωρίζουν πως για κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα οι αριθμοί είναι απλώς αριθμοί. Το “αγκάθι” είναι η τηλεθέαση…Ο ΑΝΤ1 ενδιαφέρεται περισσότερα για τα νούμερα από την τηλεθέαση. Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και το 2022 ο ΑΝΤ1 επέλεξε να προτιμήσει τον δρόμο της τηλεθέασης κρατώντας στη ζώνη τον Γιώργο Λιάγκα και όχι τον δρόμο των εμπορικών που εκπροσωπούσε η Φαίη Σκορδά.

Θα μπορέσει η Ελένη να κάνει νούμερα στο 12.00-14.00 ή θα μεταφέρει τα 7αρια που κάνει στο MEGA; Σε αυτό το σημαντικό ερώτημα, τα στελέχη του ΑΝΤ1 που επιθυμούν διακαώς αυτή τη μεταγραφή βάζουν στο “τραπέζι” τα εξής δεδομένα:

  • Δυνατό lead in από τον Γιώργο Λιάγκα.
  • Η συγκεκριμένη ζώνη στον ΣΚΑΙ γίνεται ενημερωτική, αλλά όπως φαίνεται και του MEGA (εφόσον η πρωινή ψυχαγωγική ζώνη θα ολοκληρώνεται στις 12.00). Άρα δημιουργείται μία μεγαλύτερη ανάγκη για ψυχαγωγική ζώνη εκείνη την ώρα, βάζοντας πάνω στο “παιχνίδι” ότι τόσο το STAR, όσο και η ΕΡΤ κινούνται εκείνη την ώρα ενημερωτικά.
  • Προσπάθεια να πειστεί η Ελένη να κάνει το περιεχόμενό της πιο σχολιαστικό και ρεπορταζιακό, ενώ φυσικά το ρόλο της σε αυτό παίζει και η χημεία της με τη Λίτσα Πατέρα. 

Κλείνοντας, θα πω ότι οι μέρες αυτές στον ΑΝΤ1 είναι κρίσιμες. Αναμένονται εκπλήξεις…καθώς και σε περίπτωση που ο Κυριακού δεν βάλει το χέρι στην τσέπη – πράγμα πολύ πιθανό – θα υποχρεωθεί ο Λεβέντης να επαναπροσδιορίσει το σχέδιο και να στείλει κόσμο στο σπίτι του για να βρεί χρήματα για την Ελένη. Κάτι που δεν θέλει σε καμία περίπτωση να χρεωθεί. 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τζόκερ – Στην Κύπρο το χρυσό δελτίο των 5,4 εκατ. ευρώ

Tiktok – Τι θα σήμαινε μία πιθανή απαγόρευση της κινέζικης εφαρμογής στις ΗΠΑ;