in

OMGOMG

Η έκκληση του Master Chef για τον κατεστραμμένο Βόλο – «Ζήτω την στήριξη όλων στην εστίαση»

Θύμα της κακοκαιρίας έπεσε και ο νικητής του Master Chef Τιμολέων Διαμαντής ο οποίος διατηρεί μεζεδοπωλείο στο Βόλο. Ο ίδιος μέσα από τα social media κάνει έκκληση στους συναδέλφους του μάγειρες αλλά και εστιάτορες να χρησιμοποιήσουν πρώτη ύλη και προϊόντα από τον Θεσσαλικό κάμπο.

  • «Έκκληση προς όλους τους σεφ, μάγειρες, επιχειρηματίες και ανθρώπους του κλάδου της εστίασης. Στο παραπάνω live έγινε μια συνοπτική αναφορά των προβλημάτων που προκύπτουν και θα προκύψουν εξαιτίας των πλημμυρών που έπληξαν την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας. Η Θεσσαλία κατέχει ένα τεράστιο κομμάτι παραγωγής πρώτων υλών όπως ελιές, λάδι, όσπρια, αμύγδαλα, κρασί, αποστάγματα, τυροκομικά είδη, κρέας κλπ. Οι ζημιές καταμετρούνται ακόμα, είναι τεράστιες και ο απολογισμός θα είναι ακόμα μεγαλύτερος. Πολλοί Θεσσαλοί παραγωγοί του πρωτογενή τομέα έχουν στοκαρισμενο εμπόρευμα το οποίο θα μείνει στις ελάχιστες άθικτες αποθήκες. Εμπνευσμένος λοιπόν από μια κίνηση ενός σεφ στην Ιταλία πριν μερικά χρόνια, ζήτω της στήριξη όλων των συντελεστών του τομέα της εστίασης με σκοπό να χρησιμοποιήσουν πρώτη ύλη και προϊόντα από το Θεσσαλικό κάμπο ούτως ώστε να βοηθήσουμε όλοι μαζί τους ανθρώπους που έχασαν τα πάντα να ανακάμψουν και να ορθοποδήσουν ξανά. Τα δύσκολα είναι μπροστά μας και μόνο ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Οι παραγωγοί από τη Θεσσαλία και περιοχές που επλήγησαν γενικότερα από τις πλημμύρες ας επικοινωνήσουν μαζί μου προκειμένου να προβάλουμε και στον υπόλοιπο κόσμο, οργανωμένα, τις πρώτες ύλες και τα προϊόντα που έχουν απομείνει».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Η Μαραγκόζη απαντά στον Γιάννη Βαρδή – “Η ιστορία δεν αλλάζει. Περισσότερος σεβασμός απο νεότερους”

ΣΚΑΙ – Και τα Σάββατόβραδα ο Σεφερλής…