in

Η Δρούτσα για τη Βανδή – «Εμείς στο ”Fame Story” δεν είπαμε ποτέ τέτοια πράγματα

«Ξέρεις τι είναι η αστάθεια; Τι είναι η αστάθεια, μπορείς να μου πεις; Δεν ξέρεις, ούτε εγώ ξέρω. Εμένα δεν με ενοχλεί τίποτα. Ό,τι θέλει ο καθένας μπορεί να πει. Δεν μπορείς να λες σε όλους το ίδιο πράγμα. Καλά κάνεις και το λες, αλλά εξήγησε στον κόσμο που τρώει πατατάκια τι είναι η αστάθεια, στην τηλεόραση είσαι. Εμείς στο Fame Story δεν είπαμε ποτέ τέτοια πράγματα, ακριβώς γιατί δεν τα ξέρει ο κόσμος», είπε αρχικά η Εύη Δρούτσα, μιλώντας στην κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» για την αστάθεια που της είπε η Δέσποινα Βανδή στην κριτική της στο «J2US».

«Δεν κάνουμε μία εκπομπή για εμάς, την κάνουμε για τον κόσμο. Άρα πρέπει να σεβαστούμε πάνω απ’ όλα τον κόσμο που βλέπει την εκπομπή. Θέλει επεξήγηση», κατέληξε.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

6 Comments

  1. Πολυ καλη η Δρουτσα της την ειπε και μαλιστα με επιχειρηματα ,«Ξέρεις τι είναι η αστάθεια; Τι είναι η αστάθεια, μπορείς να μου πεις; Δεν ξέρεις, ούτε εγώ ξέρω.«Αλλά εξήγησε στον κόσμο που τρώει πατατάκια»

  2. Ρε Βανδη μαζεψου και εσυ και ο μπαλαρινατος μεχρι να ξεχαστει το πραγμα , γιατι θα σας κραζουνε καθε φορα που λες και κανεις μια μακακια. Οποτε χαμηλα την μπαλα και εσυ και ο μπαλαρινατος και μην προκαλειτε , γιατι ειλικρινα τι κανετε στο κρεβατι σας , στη ζωη σας δεν ενδιαφερει εκτος και αν μας ανοιγετε την πορτα του σπιτιου και της κρεβατοκαμαρας σας , αλλα και παλι απο περιεγεια θα ειναι και οχι απο ενδιαφερον. Απλα εχετε γινει ρομπα , τουλαχιστον αλλαξτε το σχεδιο και το χρωμα της ρομπας σας

  3. Απο την αλλη βεβαια τα ιδια ελεγες και για τον πρωην σου και λιγο μετα χωρισατε, κανε οτι γουσταρεις αλλα μην μας τα πετας στη μουρη γιατι θα κριθεις και θα τα ακουσεις , αφου εσυ μας δινεις το δικαιωμα

Την σκότωσε ο κουνιάδος της ενώ κοιμόταν με την δίχρονη κόρη της

Σοκάρουν οι φωτογραφίες άστεγης που γέννησε στον δρόμο