in

Η Δήμητρα Ματσούκα και τα 13 προφίλ στο Facebook – «Παίρνω 50 likes το πολύ, πρέπει να το λύσουμε αυτό»

Η Δήμητρα Ματσούκα κάθισε στο απόγευμα της Παρασκευής στον καναπέ του Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Η γοητευτική ηθοποιός μίλησε για τη σχέση με τα social media και στη συνέχεια ανακάλυψε τον λόγο που παίρνει λίγα likes στις αναρτήσεις της.

«Παίρνω 50 likes το πολύ. Δεν έχω κόσμο στο Facebook. Δεν ξέρω πως μπορούμε να το λύσουμε αυτό, δεν είμαι δημοφιλής. Άλλοι παίρνουν χιλιάδες likes κι εγώ γράφω τόσο ωραία κείμενα με προσπάθεια κι όμως παίρνω κάτι 40-50 likes. Το Instagram το έχω πιο pop. Έγραψα κείμενο για την Υπατία, πήρε πολύ λίγα likes και το έβαλα ξανά φέτος. Τι αμαρτία τέτοιο κείμενο να πάει άκλαφτο! Πήρα λίγα παραπάνω. Μπήκα αργά στο Facebook. Κάτι συμβαίνει και θα το λύσω» είπε με χιούμορ η Δήμητρα Ματσούκα.

Λίγο αργότερα οι συνεργάτες του Στούντιο 4 της μετέφεραν ότι υπάρχουν 13 προφίλ με το όνομά της στη συγκεκριμένη πλατφόρμα και ότι θα πρέπει το δικό της να γράφει official για να ξέρει ο κόσμος ποιο προφίλ είναι δικό της. «Ξέρετε τι έχω περάσει μέσα μου; Τραύμα. Λέω ότι δεν ενδιαφέρει κανένα τι λέω. Ο άλλος λέει ότι βρέχει και παίρνει likes και εγώ λέω για την Υπατία» πρόσθεσε η Δήμητρα Ματσούκα με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου να λύνεται στα γέλια.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Το ΠΑΣΟΚ ζητάει την παραίτηση Αυγενάκη

Προφυλακίστηκε ο «Shark» για τη δολοφονία Λυγγερίδη