in

CryCry LOLLOL

Η δήλωση της Δούκα και ο λόγος που δεν εμφανίστηκαν στο δικαστήριο Χρυσικού και Ψαρράς

Στο Πολυμελές Πρωτοδικείο των Αθηνών ξεκίνησε σήμερα η δίκη για τις αγωγές που έλαβαν η Ζέτα Δούκα, ο Νίκος Ψαρράς και η Δώρα Χρυσικού από τον Γιώργο Κιμούλη.

  • Ο Γιώργος Κιμούλης διεκδικεί από τους ηθοποιούς αλλά και από το ΣΕΗ αποζημίωση 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Ζέτα Δούκα – Όσα δήλωσε έξω από το δικαστήριο

  • Η Ζέτα Δούκα παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και το απόσπασμα προβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης, στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό».

«Θα σας πω δύο λόγια γιατί πρέπει να φύγω. Η αγωγή συζητήθηκε, περιμένουμε την απόφαση. Τα υπόλοιπα θα σας τα πει ο κ. Γεραρής. Ευχαριστώ πολύ», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ζέτα Δούκα.

  • Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο δικηγόρος της, Γιώργος Γεραρής ο οποίος αποκάλυψε για ποιον λόγο δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο ο Νίκος Ψαρράς και η Δώρα Χρυσικού.

Πιο συγκεκριμένα, η Δώρα Χρυσικού λείπει σε ταξίδι στο εξωτερικό, ενώ ο Νίκος Ψαρράς βρίσκεται σε γυρίσματα σειράς.

  • «Η κυρία Χρυσικού βρίσκεται στο εξωτερικό αυτή τη στιγμή, ο κύριος Ψαρράς είναι σε γυρίσματα», είπε ο κ.Γεραρής.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

7 Comments

  1. Μπραβο της που τον κατηγγειλε , τοσες και τοσοι υπεστησαν κακοποιηση απο τον ανωμαλο αλλα μουγκα , μονο η συγκεκριμενη ειχε το θαρρος και εκανε την αρχη

    • Η Άννα Τσουκαλά είναι η πρώτη από τις ηθοποιούς που είχε μιλήσει για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις πριν το κίνημα metoo. Η Σοφία Παυλίδου επίσης, είναι η πρώτη που κατήγγειλε την σωματική της κακοποίηση με αποδείξεις όταν συνέβη, πριν το κίνημα metoo και η Ζέτα Δούκα τότε δεν την στήριξε αλλά πήρε το μέρος του θύτη.
      Η Τζένη Μπότση ήταν ουσιαστικά η πρώτη ηθοποιός που μίλησε, επίσημα, κάνοντας την αρχή στον καλλιτεχνικό χώρο με το κίνημα metoo καταγγέλλοντας τον Σ. για σεξουαλική παρενόχληση.
      Επομένως, η Άννα Τσουκαλά και η Σοφία Παυλίδου είναι οι πρώτες καταγγέλλουσες πριν το metoo και η Τζένη Μπότση η πρώτη καταγγέλλουσα που άνοιξε επίσημα το metoo.
      Τώρα, η Δούκα δεν είχε θάρρος αλλά θράσος και αυτό το έκανε για εκδικητικούς και ιδιοτελείς σκοπούς χρησιμοποιώντας και γελοιοποιώντας το κίνημα metoo.
      Το θύμα στην υπόθεση αυτή είναι ο Κιμούλης και εύχομαι να της πάρει και τα σώβρακα της αντιπαθέστατης ξινιόλας για να μάθει άλλη φορά να μην λιθοβολεί δημόσια ανθρώπους. Αίσχος της και όχι μπράβο της. Αυτό που εκανε η Δούκα λέγεται ανθρωποφαγία, νόμος της ζούγκλας. Και θα τιμωρηθεί από τον πραγματικό νόμο όπως της αξίζει. Ας ξηλωθεί τώρα.

Σέρρες ΤΩΡΑ – Τρεις μαθήτριες κατήγγειλαν καθηγητή για σεξουαλική παρενόχληση

Βρήκαμε το σπάνιο βίντεο – Η Ελευθερίου δείχνει την… “Ελευθε-ρ@γα” της