in

Η διατροφική αξία και τα οφέλη του ανθόμελου στην υγεία μας

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι ανακαλύπτουν τη διατροφική αξία του ανθόμελου και το προσθέτουν στη διατροφή τους. Το ανθόμελο είναι ένα είδος μελιού που παράγεται από το νέκταρ των λουλουδιών. Η διαδικασία παραγωγής περιλαμβάνει τις μέλισσες που συλλέγουν το νέκταρ από τα λουλούδια και το αποθηκεύουν στα στομάχια τους. Στη συνέχεια, οι μέλισσες επιστρέφουν στην κυψέλη και μεταφέρουν το νέκταρ σε άλλες εργάτριες μέλισσες μέσω μιας διαδικασίας που ονομάζεται παλινδρόμηση.

  • Πάτα ΕΔΩ για τη συνέχεια

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Το ανακοίνωσε η Μενεγάκη – Αυτή είναι η ημερομηνία που τελειώνει η εκπομπή της

Ο βασιλιάς Κάρολος τα πάει «πολύ καλά» είπε η βασίλισσα Καμίλα