in

Η Χρονοπούλου καρφώνει τον Γεωργούλη – «4 μήνες μετά έδωσα το όνομα του θύτη»

Με μία ανάρτηση κόλαφο μίλησε η Ελένη Χρονοπούλου για τον Αλέξη Γεωργούλη, μετά την καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση.

  • Πριν από 3 χρόνια, στις αρχές του 2020, προχώρησα σε καταγγελία κατά συγκεκριμένου Έλληνα ευρωβουλευτή για τα αδικήματα του βιασμού και της πρόκλησης σωματικής βλάβης.

Ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι αυτή η διαδικασία ενδεχομένως θα αποβεί επώδυνη για εμένα, την οικογένεια μου, τους οικείους μου, όπως δυστυχώς πολύ συχνά συμβαίνει με τα θύματα τέτοιων συμπεριφορών. Το έπραξα όμως θεωρώντας ότι το οφείλω στον εαυτό μου αλλά και σε κάθε γυναίκα που μπορεί να βρεθεί σε ανάλογη θέση.

  • Η καταγγελία μου έγινε την επόμενη μέρα του συμβάντος προσκομίζοντας τα απαραίτητα στοιχεία (ιατροδικαστικές εκθέσεις, κ.α.) και 4 μήνες μετά, τον Μάιο 2020, ένιωσα έτοιμη να δώσω και το όνομα του θύτη στις βελγικές αρχές, οι οποίες είναι και οι μόνες αρμόδιες για το χειρισμό της υπόθεσης.

Τα 3 αυτά χρόνια επέλεξα απολύτως συνειδητά να αντιμετωπίσω το ζήτημα μόνο με τους δικηγόρους μου, χωρίς να ενημερώσω κανέναν άλλο, ούτε καν την οικογένειά μου την οποία προσπάθησα να προστατεύσω με κάθε τρόπο. Η δε δημοσιοποίηση του γεγονότος τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή έγινε μετά το επίσημο αίτημα των βελγικών αρχών για άρση ασυλίας του ευρωβουλευτή μετά από ενδελεχή εξέταση της υπόθεσης.

  • Η χθεσινή διαρροή του ονόματός μου έγινε προφανώς χωρίς τη συναίνεσή μου και αποτελεί από μόνη της μια σοβαρότατη παραβίαση της ιδιωτικότητάς μου αλλά και της ποινικής διαδικασίας. Είναι δε λυπηρό κάποιοι που παριστάνουν τους υπέρμαχους των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, στο βωμό της πολιτικής διαχείρισης να με βάζουν στη δίνη χυδαίων και εξοργιστικών επιθέσων.

Στην πολιτική βρίσκομαι για να παλέψω, μέσα από το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, για τις ιδέες και τις αρχές μου και δεν επιθυμώ η όποια δημόσια παρουσία μου να καθορίζεται από αυτή την δυσάρεστη για μένα υπόθεση.

  • Έχει έρθει ο καιρός το αίσθημα ντροπής και ενοχής να μη βαραίνει τα θύματα, αλλά τους δράστες ανάλογων περιστατικών και όσους τους ανέχονται.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

18 Comments

  1. Είναι δικό του θέμα να αποδείξει αν όντως είναι αθώος.
    Εγώ δεξιά πάντως δεν ψηφίζω.
    Δεν εξαρτάται η ζωή μας απ’ το πουλί του Γεωργούλη.

    • Oxι αλλα μερικούς μήνες πριν η ζωή των ΖΑΙΩΝ εξαρτιόταν απο το πουλί του Λιγνάδη(που δεν ήταν πολιτευμένος με το κόμμα της ΝΔ)και χαρακτηρίζατε ένα ολόκληρο κόμμα ΒΙΑΣΤΕΣ….

      ΦΑΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΑΤΕ!!!

      Υ.Γ. Μενδώνη παραιτήσου!!!Δεν ήξερες και για το Γεωργούλη!! 😛

      • Πιο αλήτικη συμπεριφορά και τραμπουκισμός από τους τρόπους σου/σας δεν υπάρχει. Τουχειρίστου είδους. Καμαρώστε “αριστεία”. Μόνο εμετός, αίσχος και ντροπή. 🤮

      • Φέρε μου παράδειγμα ποιον κατηγόρησα, εγώ συγκεκριμένα, χωρίς καταδίκη; Ποτέ.
        Αλλιώς επιβεβαιώνεις την άποψή μου ότι είστε άθλιοι ψεύτες, λασπολόγοι, συκοφάντες.
        Εσύ αντιθέτως έλεγες να μην καταδικάζουμε πριν τις αποφάσεις για Φιλιππίδη κλπ., ολόκληρο καβγά είχες κάνει με άλλους σχολιαστές γι’ αυτό. Τώρα τι άλλαξε; Θα σου πω εγώ. Έχεις/Έχετε δυό μέτρα και δυό σταθμά. Σας βολεύει να καταδικάσετε τον κάθε Γεωργούλη να ρίξετε λάσπη και γιατί μισείς την Αριστερά.

        • Τα δύο μέτρα και δύο σταθμά καθώς και η ευαισθησία αλα κάρτ αλλά και η αλητεία χαρακτηρίζει το κόμμα σου και τους αλήτες που έχει μέσα. Ένα αηδιαστικό συνονθύλευμα από τραμπούκους, αναρχοαριστερούς, φιλότουρκους και εχθρούς κάθε τι ελληνικού, πρώην βολεμένους Πασόκους και φιλοκαρεκλάτους ακροδεξιούς με επιλεκτική μνήμη και επιλεκτηκότερη ευαισθησία.
          Αν μέσα σε όλα αυτά αναγνωρίζεις τον εαυτό σου δικό σου πρόβλημα και όχι δικό μου.
          Λουστείτε με τον οχετό που ρίξατε τώρα!!!

        • Τα δύο μέτρα και δύο σταθμά καθώς και η ευαισθησία αλα κάρτ αλλά και η αλητεία χαρακτηρίζει το κόμμα σου και τους αλήτες που έχει μέσα. Ένα αηδιαστικό συνονθύλευμα από τραμπούκους, αναρχοαριστερούς, φιλότουρκους και εχθρούς κάθε τι ελληνικού, πρώην βολεμένους Πασόκους και φιλοκαρεκλάτους ακροδεξιούς με επιλεκτική μνήμη και επιλεκτικότερη ευαισθησία.
          Αν μέσα σε όλα αυτά αναγνωρίζεις τον εαυτό σου δικό σου πρόβλημα και όχι δικό μου.
          Λουστείτε με τον οχετό που ρίξατε τώρα!!!

          • Εγώ δεν αναγνωρίζω τίποτα από όλα αυτά που λες στον εαυτό μου. Εσύ απάντησες σε εμένα ΞΑΝΑ ΜΕ ΕΠΙΘΕΣΗ και με έλουσες με αυτά τα κοσμητικά επίθετα, όχι εγώ. ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙΣ ΕΝΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Ή ΚΟΜΜΑΤΟΣ. ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.
            Αυτή είναι η γνώμη μου. Είναι δικαίωμά μου να έχω την άποψή μου, όπως κι εσύ, εφόσον δεν την επιβάλλω σε κανέναν.

          • Βρες μου σχόλιο που εγώ, για εμένα μιλάω μόνο, καταδίκασα κάποιον πριν να κριθεί ένοχος. Δεν υπάρχει τέτοιο σχόλιο. Άδικα με κατηγορείς λοιπόν.

          • Είναι
            το καλύτερο και
            το πιο τίμιο! 🙂
            Γι’ αυτό άλλωστε το επιλέγω.
            Αλλιώς, δεν θα το είχα σε εκτίμηση. 🌞

          • Όλα αυτά που μας περιγράφεις είσαι εσύ! Το αποδεικνύεις με την κακία σου και το βρωμόστομά σου! Βόθρος και οχετός. Σαν δεν ντρέπεσαι λέω εγώ! Είμαστε Κύριοι! Δεν μπορώ να πω το ίδιο και για εσένα. Ούτε στο δαχτυλάκι μας δεν μας φτάνεις.

  2. Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου, αποκάλυψε ότι ο Δημήτρης Παπαδημούλης είχε ζητήσει εξηγήσεις από τον Αλέξη Γεωργούλη πριν από δυο χρόνια.

Νεκρή σε τροχαίο η υποδιευθύντρια των φυλακών Μαλανδρίνου

Τραγωδία στα Τέμπη – Στα χέρια του Γεραπετρίτη το πόρισμα της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων