in

Η Χριστουγεννιάτικη κάρτα του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ διαφέρει από όλες

«Ειρήνη, αγάπη, ευτυχία και ηλιαχτίδα το 2024»: Αυτές είναι οι ευχές που θέλουν να στείλουν σε όλους η Μαρί Σαντάλ και ο Παύλος Γλίξμπουργκ μέσα από τη χριστουγεννιάτικη κάρτα τους. Το ζευγάρι και τα πέντε παιδιά τους είθισται να στέλνουν χριστουγεννιάτικη κάρτα σε φίλους και συγγενείς κάθε χρόνο, ωστόσο αυτή τη φορά επέλεξαν μια πρωτότυπη και κάπως διαφορετική πινελιά σε σχέση με τις κάρτες των προηγούμενων ετών.

  • Αυτή τη φορά επέλεξαν να δημοσιεύσουν ένα όμορφο στιγμιότυπο που τραβήχτηκε το 2023, το οποίο είναι πολύ καλοκαιρινό. Ντυμένοι με άνετα, ανάλαφρα ρούχα, ο Παύλος Γλίξμπουργκ με τη σύζυγό του και τα πέντε παιδιά τους απαθανατίζονται μπροστά στον φωτογραφικό φακό με φόντο τη θάλασσα. Η φωτογραφία είναι μάλιστα ασπρόμαυρη, όπως και αυτή του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον.

 

Στην κάρτα ακολουθεί ένα σύντομο κείμενο με το κλασικό «Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά», ενώ ακολουθούν τα ονόματα των Παύλου, Μαρί Σαντάλ, Ολυμπίας, Κωνσταντίνου, Αχιλλέα, Οδυσσέα και Αριστείδη. Όλα αυτά είναι τυπωμένα με κόκκινα και κεφαλαία γράμματα, ενώ οι υπογραφές του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ εμφανίζονται ακριβώς από κάτω με μαύρα χειρόγραφα γράμματα.

 

Παράλληλα, προσθέτουν και κάποια πιο ανάλαφρα στοιχεία, όπως emoticons καρδιάς, το σύμβολο της ειρήνης, ένα χαρούμενο πρόσωπο και έναν ήλιο, μαζί με επιφωνήματα. Για το τέλος, στην επάνω αριστερή γωνία έχουν γράψει επίσης: «Σε όλους εσάς», στέλνοντας τις ευχές τους σε όλο τον κόσμο.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Θεσσαλονίκη ΤΩΡΑ – Σαράντα Άη Βασίληδες… κωπηλάτες εμφανίστηκαν στον Θερμαϊκό

Πώς ο θάνατος της Ελισάβετ άλλαξε το φινάλε του «The Crown» – Ο συγκινητικός φόρος τιμής