in ,

Η Χριστοπούλου έληξε τις συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ και θα περιμένει το STAR…

Έντονα δυσαρεστημένη μαθαίνω πως είναι η Έλενα Χριστοπούλου με τον ΣΚΑΪ με τις τελευταίες συζητήσεις να γίνονται σε κακό κλίμα με θήλυ στέλεχος του σταθμού και αποτέλεσμα η ίδια η μάνατζερ να πάρει την πρωτοβουλία να της λήξει.

  • Ενώ αρχικά είχε διαφανεί πως μπορεί να συνεχίσει η Έλενα Χριστοπούλου στην εκπομπή της Σκορδά και δέχθηκε την πρώτη μείωση στη συνέχεια απ’ ότι μαθαίνω της ζητήθηκε και δεύτερη ενώ της χρεώθηκε και το γεγονός ότι η Παπαγεωργίου άφησε το «My Style Rocks» στα κρύα του λουτρού. Η αλήθεια ποια είναι; Ναι γνώριζε η μάνατζερ τη μεταγραφή της Ηλιάνας στο Star όμως η ίδια δεν είχε καμία ανάμειξη στις συγκεκριμένες διαπραγματεύσεις.

Έτσι η Χριστοπούλου παρά το γεγονός ότι της έγινε μια κρούση για μετακόμιση στο «My Style Rocks» το οποίο είχε κάνει παλαιότερα στον ΣΚΑΪ αρνήθηκε κάθε μορφή συνεργασίας. Τώρα θα περιμένει λογικά το STAR και την επιστροφή αργότερα του GNTM που θα έχει πια κεντρική παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

  1. κριμα για την Χριστοπουλου , παντως τα δυο στελεχη Κουτσαφτακη και Μαραγκουδακη ας πανε να κοιταχτουν σε καποιον ειδικο , γιατι επαγγελματιες δεν τις λες. Η Χριστοπουλου εναι το μοναδικο τους θυμα

Η απολογία του δολοφόνου της Τρανς – «Ήμουν σε άμυνα. Δεν κατάλαβα ότι ήταν νεκρή»

Ιωάννινα – Άντρας συνελήφθη επ’ αυτοφώρω για εμπρησμό