in

CuteCute

Η χωρισμένη Δροσάκη σε διακοπές και η παιχνιδιάρικη… πόζα με μαγιό

 Διακοπές για τη Λένα Δροσάκη μετά το τέλος των γυρισμάτων για τη νέα σειρά του Ant1 «Ο πρώτος από εμάς». Η ηθοποιός έχοντας περάσει μια δύσκολη σεζόν τόσο με τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη όσο και με τον χωρισμό της, είχε όσο τίποτα ανάγκη μερικές στιγμές ανάπαυλας και χαλάρωσης μακριά από όλους και από όλα.

 

  • Έτσι κι έκανε λοιπόν και μάλιστα με χαρά και ευτυχία όπως μπορεί εύκολα να αντιληφθεί από τις φωτογραφίες που έχει μοιραστεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. O γιος της, Αναστάσης εξάλλου είναι το πρόσωπο που αποτελεί για εκείνη τη μοναδική της προτεραιότητα και μαζί του περνά υπέροχες στιγμές. Σε μια από τις πρόσφατες φωτογραφίες της η Λένα πόζαρε με το ολόσωμο μαγιό της κάνοντας βουτιές στην πισίνα.

 

H Λένα είχε αποκαλύψει τον Μάιο στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι” πως:«Είναι πολύ νωπός ο χωρισμός για να μπορώ να ξεκαθαρίσω μέσα μου τι συνέβη. Προφανώς συνέβη γιατί υπήρχαν πολλοί λόγοι. Δεν μου είναι ξεκάθαρο ακόμη. Είναι πολύ σύντομο το χρονικό διάστημα που έχει συμβεί, προσπαθούμε όλοι μαζί να βρούμε τις ισορροπίες. Ακόμη και σε έναν χωρισμό, το όλοι μαζί γιατί είμαστε οικογένεια έχει πολύ μεγάλο βάρος. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Κορονοϊός – Τι γνωρίζουμε για τις νέες παραλλαγές; Το φθινόπωρο τα νέα επικαιροποιημένα εμβόλια

Καναδάς ΤΩΡΑ – Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η χώρα. Πάνω από 1000 φωτιές ενεργές