in

Αγνώριστη πριν από λίγο καιρό η Μπιάνκα Σενσόρι – Η αδελφή της για τον Κάνιε Γουέστ

Η αδελφή της Μπιάνκα Σενσόρι, Αντζελίνα, έσπασε τη σιωπή της για τον Kanye West και το τι πραγματικά πιστεύει η οικογένειά της για εκείνον. Το μοντέλο από την Μελβούρνη της Αυστραλίας έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες ότι η οικογένειά της ανησυχεί για την αδερφή της και για τη σχέση της με τον σύζυγό της και γνωστό ράπερ. Όπως είπε η ίδια η Αντζελίνα Σενσόρι, αυτές οι αναφορές είναι «βλακείες» και η οικογένειά της υποστηρίζει το αντισυμβατικό ειδύλλιο. «Τον στηρίζουμε όλοι. Υποστηρίζουμε το νέο του άλμπουμ. Υποστηρίζουμε τα νέα ρούχα που λανσάρει», είπε η Αντζελίνα στην Herald Sun την Παρασκευή. Η Αντζελίνα περιέγραψε την αρχιτεκτόνισσα αδερφή της ως την «καλύτερη της φίλη και έμπιστη» και επιμένει ότι όλα είναι καλά. «Είναι όλα βλακείες. Υπήρχε κάτι για τον πατέρα μου ακόμη και πρόσφατα. Ο μπαμπάς μου δεν μιλάει ποτέ. Τίποτα δεν είναι αλήθεια», είπε. Ο Kanye West και η Μπιάνκα Σενσόρι συχνά προκαλούν τα βλέμματα όταν κάνουν δημόσιες εμφανίσεις λόγω των πολύ προκλητικών και αποκαλυπτικών ρούχων που επιλέγει εκείνη να φορέσει.

  • Ένας γνώστης ισχυρίστηκε ότι ο αμφιλεγόμενος ράπερ, ο οποίος ζήτησε από τη μουσική βιομηχανία να τον αναφέρουν ως «Ye», το κάνει αυτό για κάποιο λόγο. To Page Six έχει υποστηρίξει στο παρελθόν ότι ο πρώην σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν θεωρεί τις παράξενες ενδυματολογικές επιλογές της Μπιάνκα ως «τέχνη και περφόρμανς». Υπήρξαν φήμες ότι η οικογένεια της Μπιάνκα εξέφρασε τις ανησυχίες της από τότε που εκείνη παντρεύτηκε τον Kanye West τον Δεκέμβριο του 2022. Μερικά από τα αγαπημένα της πρόσωπα φέρεται να έκαναν παρέμβαση για τους υποτιθέμενους «ελεγκτικούς τρόπους» του Kanye West προς εκείνη. H Daily Mail δημοσιεύει εντωμεταξύ σήμερα και μια φωτό της Μπιάνκα από το παρελθόν στην οποία είναι πραγματικά αγνώριστη: Η Μπιάνκα Σενσόρι είναι η δεύτερη από τα δεξιά, με το πορτοκαλί φόρεμα. Δίπλα της με το ροζ φόρεμα η αδελφή της.

Την ίδια στιγμή, ένα βίντεο που τραβήχτηκε πολύ πριν τη σχέση της με τον Kanye West και δείχνει τη Μπιάνκα Σενσόρι να συστήνεται στο κοινό ως η σχεδιάστρια της εταιρείας Yeezy, κάνει το γύρο του Διαδικτύου. Από τη στιγμή που το ζευγάρι έκανε γνωστή τη σχέση του, κανείς δεν έχει ακούσει τη φωνή της Μπιάνκα Σενσόρι. Δεδομένου ότι ο ράπερ χειρίζεται ολοκληρωτικά την εικόνα και την παρουσία της, η ίδια δεν χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ στις δημόσιες εμφανίσεις τους, εκείνη απλώς περπατά σιωπηλή δίπλα του. Το βίντεο που δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στο Reddit έχει γίνει viral στο Twitter, με το κοινό να επισημαίνει πως «είναι η πρώτη φορά που ακούγεται η φωνή της». Στο σύντομο βίντεο, οι θαυμαστές παρατήρησαν την προφορά της, αφού η ίδια κατάγεται από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Η ίδια λέει στο βίντεο: «Είμαι αρχιτέκτονας σχεδιάστρια από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Αυτή τη στιγμή, μένω στο Λος Άντζελες και είμαι επικεφαλής σχεδιάστρια της Yeezy».

Τι νομίζετε;

-2 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Όλο και περισσότερες νεαρές Ελληνίδες στα στριπ κλαμπ – Πώς εξηγείται;

Έκτακτο – Τηλεφώνημα για βόμβα στην Αγία Παρασκευή – Πυροτεχνουργοί σπεύδουν στο σημείο