in

OMGOMG WTFWTF

Έξαλλη η Μπάρκα με τον Λιάγκα – «Ωραίο θα ήταν να κάνουμε μία έρευνα πριν βγάλουμε ένα ρεπορτάζ»

Στο ρεπορτάζ που έβγαλε χθες το Πρωινό και στο οποίο αναφερόταν μια πιθανή συμπαρουσίαση εκπομπής από την ίδια και τον Κώστα Τσουρό, η Δανάη Μπάρκα απάντησε σήμερα μέσα από τον αέρα του «Πάμε Δανάη».

«Θα ήθελα, επειδή χθες άρχισαν να με παίρνουν κάτι τηλέφωνα… Για την ακρίβεια με συνάντησε μία κυρία σε ένα πολυκατάστημα και μου είπε ότι έμαθε ότι του χρόνου θα κάνω εκπομπή με τον Κώστα Τσουρό. Λέω “εγώ;”.

Και επειδή υπάρχουν διάφορα ρεπορτάζ που βγαίνουν προς τα έξω και δεν θα απαντούσα γιατί πάντα αφήνουμε το κανάλι να κάνει αυτή τη δουλειά. Και επειδή πίσω από μία εκπομπή, υπάρχουν πολλοί συνεργάτες που μπορεί να αισθανθούν ανασφάλεια, αμηχανία, αγωνία, ωραίο θα ήταν να κάνουμε μία έρευνα πριν βγάλουμε ένα ρεπορτάζ.

Και να σας διαβεβαιώσω ότι το μόνο δείγμα που έχω και θα έχω, θα είναι μάλλον η Δημητρούλα και η ομάδα, είμαστε οικογενειακά. Είναι ακόμα Νοέμβρης και μιλάμε για το 2024, κρίμα είναι», είπε η Δανάη Μπάρκα.

Τι νομίζετε;

-2 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. η μπαρκα καλα θα κανει να μην μιλαει γιατι εχθες εκανε 6%. 4 χρόνια ειναι στο πρωτο κανάλι της χώρας και εκτος απο τη 2η σεζον της που ηταν καλη οι αλλες 3 σεζον ειναι σταθερα μονοψηφιες κ αυτο δεν ειναι επιτυχια στο μεγκα αλλα παταγωδης αποτυχια. προφανως εχει πλατες βυσμα στηριγμα κ 4 χρονια με μονοψηφια παραμενει ακουνητη στο πρωτο καναλι της χωρας. ως ποτε ομως;;; και αυτη και η μενεγακη κανουν πολυ χαμηλα νουμερα για το μεγκα. και η ελεονωρα δεν ειναι επιτυχια να κανει 8-9-10 στο μεγκα.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Τετάρτη έως το Σάββατο στην Αθήνα λόγω των εκδηλώσεων για το Πολυτεχνείο

Βίντεο – ντοκουμέντο – Τα τελευταία δευτερόλεπτα της καταδίωξης στη Βοιωτία με τον νεκρό 17χρονο – «Γιατί Θεέ μου;»