in

LoveLove CuteCute

Η αστυνομία της Τυνησίας κράτησε στο αεροδρόμιο παρουσιαστή του Open – Τι συνέβη;

Αυτή την εβδομάδα το Fatsabook με τον Κώστα Μάντζιο  καθημερινά στη 01.00 το βράδυ στο Opentv , μας ταξιδεύει στο εξωτερικό, με πέντε συναρπαστικά επεισόδια που θα σας κάνουν να γελάσετε  και να ταξιδέψετε εκεί που δύσκολα πάει κάποια ταξιδιωτική εκπομπή.
Πρώτη στάση η Τυνησία και η Τύνιδα !
Η πολύχρωμη και γεμάτη ζωή πρωτεύουσα της Τυνησίας! Τα γυρίσματα ξεκίνησαν ύστερα από σχολαστικούς ελέγχους της αστυνομίας στην ομάδα του Fatsabook και κρατώντας για μια μέρα τον οπερατέρ στο αεροδρόμιο….
  • Την επόμενη ημέρα ξεκίνησε η ξενάγηση στην Τύνιδα και από εκεί σε πολλές ιστορικές πόλεις της Αφρικής! Τα χρώματα ,η ξηρασία και οι υψηλές θερμοκρασίες κάνουν το επεισόδιο αυτό καθηλωτικό!
Δεύτερη διανυκτέρευση του Fatsabook  σε μια Όαση μέσα στην έρημο Σαχάρα. Οι θερμοκρασίες αγγίζουν τους 46 βαθμούς κελσίου όσο το Fatsabook  μπαίνει στην καρδιά της Αφρικής. O Κώστας Μάντζιος μας ξεναγεί σε πολιτισμούς μιας άλλης Ηπείρου μιας άλλης εποχής. Μας πάει μεταξύ άλλων στα μεγαλύτερα μαυσωλεία της Αφρικής και στο μεγαλύτερο μουσείο ψηφιδωτών στον κόσμο!!! Ένα συναρπαστικό επεισόδιο που θα σας καθηλώσει σήμερα Δευτέρα στη 01.00 το βράδυ.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Μεγάλη φωτιά στη Βοιωτία – Νεκρός ένας βοσκός που πήγε να σώσει τα ζώα του

Αλεξανδρούπολη ΤΩΡΑ -“Σα να έχουμε έναν ανεμιστήρα που σπρώχνει τη φωτιά σε νέα μέτωπα”